Μέχρι και ένας μήνας αναμονή για μία παραγγελία στα online σούπερ μάρκετ

Ο φόβος για τον κορωνοϊό έχει στρέψει μεγάλη μερίδα των καταναλωτών στα online σούπερ μάρκετ με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη καθυστέρηση στην παράδοση των παραγγελιών.

Τις πρώτες κιόλας ημέρες μετά την ανακοίνωση των μέτρων προφύλαξης από τον Covid-19 η αναμονή ήταν από μία εβδομάδα έως και δέκα μέρες, ενώ πλέον φτάνει τον ένα μήνα!

Οι εταιρείες ενημερώνουν τους καταναλωτές κατά την είσοδό τους στην πλατφόρμα πως η παραγγελία τους θα καθυστερήσει σημαντικά λόγω της αυξημένης ζήτησης.

«Λόγω της αυξημένης ζήτησης, σας ενημερώνουμε ότι η πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία παράδοσης είναι στις 21/4/20. Ζητούμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σελίδα online σούπερ μάρκετ.

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και λόγω της υπερφόρτωσης του συστήματος, με καταναλωτές που μπήκαν σε οnline σούπερ μάρκετ για να κάνουν τα ψώνια τους τις προηγούμενες μέρες να αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά την παραγγελία, με αποτέλεσμα να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών προκειμένου να λυθεί.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: