Μέχρι και «εμφύλιος» Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στην Eυρωλίγκα

Μέχρι και «εμφύλιος» Ολυμπιακού Παναθηναϊκού στην Eυρωλίγκα

Ο Παναθηναϊκός είναι ήδη στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, ενώ πολύ κοντά στην πρόκρισή του βρίσκεται και ο . Αν συμβεί αυτό, τότε δεν αποκλείεται οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι να βρεθούν ακόμη και αντιμέτωποι, για μια θέση στο Final 4 του Λονδίνου.

Ο Παναθηναϊκός, μετά τη χθεσινή (28/03) του νίκη επί της Μπάμπεργκ, εξασφάλισε την πρόκρισή του στα προημιτελικά και πλέον υπάρχουν τρία σενάρια για τη θέση που θα καταλάβει στον όμιλό του. Οι «πράσινοι», αν κερδίσουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την τελευταία αγωνιστική, υπό προϋποθέσεις, μπορούν να τερματίσουν ακόμη και πρώτοι, ενώ τουλάχιστον θα είναι τρίτοι. Αν χάσουν, τότε θα είναι σίγουρα τέταρτοι.

Στην πρώτη περίπτωση, δηλαδή που ο Παναθηναϊκός τερματίσει στην κορυφή του ομίλου του ή στην τρίτη θέση, τότε υπάρχει περίπτωση να διασταυρωθεί στα προημιτελικά με τον Ολυμπιακό. Και αυτό γιατί οι «ερυθρόλευκοι», με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, είναι πιθανό είτε να κατακτήσουν την τέταρτη θέση, αν χάσουν ένα από τα δύο τελευταία είτε ακόμη και τη δεύτερη, αν τα κερδίσουν και τα δύο.

Ο ελληνικός «εμφύλιος» αποκλείεται σίγουρα μόνο στην περίπτωση που ο Παναθηναϊκός καταταγεί τέταρτος, καθώς ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να καταλάβει την πρώτη θέση του ομίλου του, την οποία έχει «καπαρώσει» ήδη η Μπαρτσελόνα.

Περισσότερα για τις πιθανότητες μιας ελληνικής σύγκρουσης στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, θα γνωρίζουμε απόψε (29/03) το βράδυ, όπου ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην από την Φενέρ.

Πηγή: protothema

Μέχρι και «εμφύλιος» Ολυμπιακού Παναθηναϊκού στην Eυρωλίγκα

xespao

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: