Μέχρι 16 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στα σεμινάρια του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών

Από χθες και μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις για συμμετοχή στο νέο κύκλο σεμιναρίων αγροτικής εκπαίδευσης που διοργανώνει το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (Ι.Γ.Ε.).

Στα σεμινάρια μπορούν να συμμετέχουν επαγγελματίες του κλάδου καθώς και όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν βασικές γνώσεις και δεξιότητες σε αγροτικά θέματα, βιώνοντας μία ξεχωριστή εκπαιδευτική εμπειρία στο Κτήμα Συγγρού.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ινστιτούτο τα εκπαιδευτικά του προγράμματα εμπλουτίζονται «με νέα σεμινάρια όπως Γευσιγνωσία Οίνου και Ελαιολάδου, Πρακτική Γεωργία και Κοινωνική Οικονομία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά σεμιναριακών μαθημάτων σε ποικίλα και εξειδικευμένα αντικείμενα όπως Μελισσοκομία, Ελαιοκομία, Ανθοκομία – Κηποτεχνία, Ξύλινες Κατασκευές, Αμπελουργία, Οινολογία, Σαπωνοποιία, Αρωματοθεραπεία, Νέα και Παραδοσιακά Τρόφιμα (Αγροβιοτεχνίες), Βιολογικές Καλλιέργειες, Συστήματα Αυτόματης “Αρδευσης και Ποτοποιία».

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους ανάλογα με το πρόγραμμα, ενώ η πρακτική εξάσκηση γίνεται σε καλλιεργούμενες εκτάσεις του Κτήματος Συγγρού.

Πραγματοποιούνται δυο φορές το χρόνο, από Οκτώβριο έως Ιανουάριο και από Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούνιο. Όσα σεμινάρια έχουν διάρκεια 120 ωρών γίνονται δυο φορές την εβδομάδα, ενώ αυτά που έχουν διάρκεια 80 ωρών, μια φορά την εβδομάδα.

ellada

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: