Μετέφερε πάνω από ένα κιλό αποξηραμένης κάνναβης

Το παράνομο φορτίο κατασχέθηκε, όπως και το αυτοκίνητο του δράστη, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών

Πόνταρε στο ότι δεν θα τον σταματούσε το συνηθισμένο μπλόκο που στήνουν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. Πύργου σε ένα σημείο της νέας εθνικής οδού Πατρών — Πύργου και πέρασε με το όχημα που οδηγούσε ένας Έλληνας, αλλά… ατύχησε!

Οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει, έκαναν έλεγχο στο όχημα και βρήκαν μέσα δύο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά ένα κιλό και 120 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης! Το παράνομο φορτίο κατασχέθηκε, όπως και το αυτοκίνητο του δράστη που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών.

Σύλληψη για ναρκωτικά και στην Ηλεία

Αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου και εντόπισαν σε μια περιοχή του Κατακόλου Ηλείας έναν Έλληνα, ο οποίος είχε πάνω του μικροποσότητα κάνναβης βάρους 2,3 γραμμαρίων. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, όμως, βρήκαν άλλα 326,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.



.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: