Μετατροπή συμβάσεων και για άλλους αναπληρωτές

Μετατροπή συμβάσεων και για άλλους αναπληρωτές

Μετατροπή συμβάσεων και για άλλους αναπληρωτές
Αλλαγή συμβάσεων και για άλλους αναπληρωτές

Ο κ. Κορδής δίνει μια σημαντική πληροφορία όσον αφορά τις αλλαγές των συμβάσεων των αναπληρωτών. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι μετά την αλλαγή των συμβάσεων των 201 αναπληρωτών που από μειωμένου ωραρίου έγιναν πλήρους τέθηκε το θέμα και για την αναβάθμιση των υπόλοιπων αναπληρωτών και είχε την ενημέρωση για την μετατροπή των συμβάσεων ακόμα 24 αναπληρωτών.

Θα απαιτήσουμε να συμβεί και στις υπόλοιπες περιπτώσεις για να μην αδικηθεί ούτε ένας τονίζει ο κ. Κορδής.

Ο αιρετός στο ΚΥΣΔΕ αναφέρει επίσης ότι μετά τις 26 προσλήψεις, το Υπουργείο αναζητά πλέον τρόπους για να αποδεσμευτούν 1000 πιστώσεις από τις άδειες άνευ αποδοχών. Το παράδοξο ωστόσο είναι, ότι αρκετοί εκπαιδευτικοί οδηγήθηκαν σε άδειες άνευ αποδοχών ευρισκόμενοι σε απόγνωση μακριά από τα σπίτια και τις οικογένειες τους! Έρχεται συνεπώς το Υπουργείο, να χρησιμοποιήσει τις πιστώσεις αυτές για να προσλάβει αναπληρωτές, στις πλάτες των οποίων στήθηκε ένα εμπόριο ελπίδας από το όταν μιλούσαν για 22500 κενά!

Εκκρεμότητα με τις μεταθέσεις

Σχετικά με τις μεταθέσεις του 2015,σύμφωνα με τον κ. Κορδή, υπάρχει μια σοβαρή εκκρεμότητα η οποία αφορά το θέμα των σχολικών μονάδων με μοριοδότηση ΙΑ΄ και ΙΒ΄ μετά τις καλοκαιρινές εξαγγελίες για διπλασιασμό των μορίων ειδικών συνθηκών. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων μετάθεσης λήγει στις 30-11-2014 και οι εκπαιδευτικοί πρέπει άμεσα να γνωρίζουν τις προθέσεις του Υπουργείου για το σοβαρό αυτό ζήτημα.Εκτός και αν πρόκειται για ένα ακόμη επικοινωνιακό πυροτέχνημα τονίζει ο αιρετός.

Κενά σε Μουσικά Σχολεία

Τέλος τα οργανικά κενά των Γενικών Ειδικοτήτων και των κλάδων ΠΕ16/ΤΕ16 για τις μεταθέσεις σε Μουσικά Σχολεία το 2015 είναι συνολικά 844. Εξ αυτών 103 αφορούν Γενικές Ειδικότητες και 741 κλάδους μουσικών. Η κατανομή τους είναι η ακόλουθη

Μετατροπή συμβάσεων και για άλλους αναπληρωτές

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: