Μετατάξεις στο γραφείο του πρωθυπουργού

Στη μετάταξη τεσσάρων υπαλλήλων στη Γενική Γραμματεία Συντονισμού, προχώρησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στις 31 Μαΐου, όπως προκύπτει από την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Συγκεκριμένα, ενώ ο πρωθυπουργός είχε ήδη ανακοινώσει την προσφυγή στις εθνικές κάλπες υπέγραψε τη μετάταξη προσωπικού στο γραφείο του. Πρόκειται για τέσσερις μόνιμους δημόσιους υπάλληλους, που οι πληροφορίες θέλουν να είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι μετατάξεις υπογράφηκαν λίγο πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με την Τασία Χριστοδουλοπούλου, που οδήγησε στην παραίτησή της.

Αναλυτικά, έκανε μετάταξη από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ο Λουκάς Α. Κατηγορίας ΠΕ του κλάδου Εφοριακών στην Γενική Γραμματείας Συντονισμού. Επίσης έκανε μετάταξη η Πανώνα Ν. Κατηγορίας ΠΕ1, του κλάδου διοικητικού- οικονομικού, από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων στην Γενική Γραμματεία Συντονισμού. Επίσης έκανε μετάταξη η Μαρία Χ. του κλάδου Φυσικών, από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής του υπουργείου Παιδείας, στην Γενική Γραμματείας Συντονισμού. Επίσης έκανε μετάταξη ο Μενέλαος Χ. του κλάδου Εφοριακών, κατηγορίας ΠΕ, από την Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών, στην Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: