Μεταμόρφωση: Κινηματογραφική διάρρηξη με λεία ένα εκατομμύριο ευρώ

Δύο χρηματοκιβώτια με τεράστιο χρηματικό ποσό αφαίρεσαν τα ξημερώματα της Πέμπτης άγνωστοι δράστες που διέρρηξαν εταιρεία διαχείρισης πολυκατοικιών στη Μεταμόρφωση.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν υπεύθυνοι της εταιρίας στην αστυνομία, τα δύο χρηματοκιβώτια περιείχαν το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές, οι δράστες, λίγο μετά τις 04:00, αφού απενεργοποίησαν τον συναγερμό, παραβίασαν την είσοδο του κτιρίου που στεγάζεται η εταιρεία στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, έφτασαν στα γραφεία, στη συνέχεια απενεργοποίησαν το σύστημα ασφαλείας και λίγο αργότερα διέφυγαν με τη λεία τους.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Συγκεκριμένα, ψάχνουν οπτικό υλικό από κάμερες γειτονικών κτιρίων καθώς σύμφωνα πάντα με πληροφορίες η απενεργοποίηση του συστήματος ασφαλείας από τους ληστές είχε ως αποτέλεσμα να εξουδετερωθεί η κάμερα που βρισκόταν μέσα στο γραφείο όπου φυλασσόταν το χρηματοκιβώτιο με αποτέλεσμα να μην έχει καταγράψει ολόκληρο το περιστατικό.

 

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: