Μετά τον Θάνατο της Θείας του, βρήκες ΑΥΤΕΣ τις παλιές Κούτες στο Σπίτι της. Το Περιεχόμενό τους, του άλλαξε τη Ζωή!

Όταν η θεία του πέθανε, ο Karl Kissner έγινε κάτοχος μιας μεγάλης περιουσίας.

Ο Karl αγαπούσε τη θεία του και ήθελε να αντιμετωπίσει τα πράγματά της με σεβασμό και να τα ταξινομήσει όλα. Δεδομένου ότι ήταν ευθύνη του να καθαρίσει το σπίτι της αφού πέθανε, αφιέρωσε χρόνο για να κάνει τη δουλειά σωστά. Ήθελε να κοιτάξει τα πάντα, πριν πετάξει οτιδήποτε στα σκουπίδια ή το κάνει δωρεά.

Η καλύτερη λύση για τις ρυτίδες που έχετε ακούσει ποτέ! Χρησιμοποιήστε το και ξεχάστε τις ρυτίδες!

Εκεί που καθάριζε, ο Karl βρήκε ένα τυλιγμένο κουτί. Ήταν κρυμμένο κάτω από ένα παλιό κουκλόσπιτο. Νόμιζε ότι θα ήταν απλώς, ένας ακόμη σωρός από σκουπίδια. Αλλά όταν φύσηξε τη σκόνη και άνοιξε το κουτί, ανακάλυψε ένα κρυμμένο θησαυρό που άξιζε μια περιουσία. Η στοίβα από κάρτες του μπέιζμπολ που είχαν ξεχαστεί μέσα στο κουτί εδώ πολύ καιρό, κατέληξαν να είναι «χρυσός από χαρτόνι», όπως ανέφεραν οι εκτιμητές στον Karl αργότερα εκείνο τον μήνα. Δείτε τι ανακάλυψε στο βίντεο του YouTube παρακάτω!

Επειδή η συλλογή της θείας του ήταν σε άριστη κατάσταση, οι κάρτες του μπέιζμπολ άξιζαν τη μέγιστη αξία τους. Αλλά καθώς άρχισε να περνά απαλά τις κάρτες, είδε ότι η θεία του είχε συλλέξει μερικές από τις πιο πολύτιμες που είχαν εκτυπωθεί ποτέ. Αυτές περιλάμβαναν τις κάρτες των μεγάλων Cy Young, Ty Cobb και Honus Wagner. Αλλά αυτές, ήταν απλώς μερικά δείγματα από αυτές που βρήκε ο τυχερός Karl μέσα στο κουτί.

Βρήκε αυτόν τον καταπληκτικό θησαυρό το 2012. Ο Karl είχε αρκετό χρόνο να πουλήσει αυτές τις κάρτες του μπέιζμπολ σε δημοπρασία. Και μαντέψτε πόσα κέρδισε…

Για την πώληση των 37 πολυτιμότερων καρτών, ο Karl κέρδισε 566.132 δολάρια σε online δημοπρασία.

Το βίντεο που ανέβηκε στη σελίδα του YouTube NewsChannel500, δείχνει τον Karl και την αντίδρασή του. Μαζί με το εκπληκτικό βίντεο κλιπ, το κανάλι ειδήσεων είχε την εξής περιγραφή: «Ο Karl Kissner βρήκε ένα χαρτόκουτο με παλιές κάρτες του μπέιζμπολ που μοιάζουν σαν καινούργιες στη σοφίτα του παππού του. Οι κάρτες είναι πολύ σπάνιες και σε άριστη κατάσταση.

37 κάρτες, κατάφεραν να φέρουν συνολικά 500.000 δολάρια, όταν πωλήθηκαν σε δημοπρασία τον Αύγουστο κατά τη διάρκεια της Εθνικής Συνέλευσης Συλλεκτών Αθλημάτων στη Βαλτιμόρη. Υπάρχουν περίπου 700 κάρτες συνολικά, οι οποίες θα μπορούσαν να αξίζουν μέχρι και 3 εκατομμύρια δολάρια, λένε οι ειδικοί. Περιλαμβάνουν μύθους όπως είναι οι Christy Mathewson και Connie Mack. Ο Kissner και η οικογένειά του λένε, ότι οι κάρτες ανήκαν στον παππού τους Carl Hench, ο οποίος πέθανε τη δεκαετία του 1940».

Ο Kissner, πέρασε ώρες κάνοντας έρευνα στο Διαδίκτυο για να ανακαλύψει την αξία αυτών των καρτών. Και γρήγορα, συνειδητοποίησε ότι ήταν χρυσωρυχείο.

Credit: Awm

Πηγή: fanpage.gr

paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: