Μετά το κίτρινο, αυτό είναι το χρώμα που επιλέγουν για φέτος οι celebrities

Για να σου αποδείξω τα παραπάνω, σου έχω το πορτοκαλί σε τρεις διαφορετικές εκδοχές φορεμένο από την , την και την . Και οι τρεις βρίσκονται στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας και φυσικά εκτός από τα fashion show, τα πάρτι και οι βραδινές βόλτες δεν έλειψαν. Σε κοινή τους έξοδο λοιπόν φόρεσαν φορέματα διαφορετικά αλλά με κοινό παρονομαστή το πορτοκαλί.

 

Η Kendall Jenner διάλεξε ένα one-shoulder φόρεμα με στενή εφαρμογή, το οποίο συνδύασε με διάφανα strappy πέδιλα, ενώ η Bella Hadid προτίμησε μία midi εκδοχή του σε πιο classy γραμμή.

Από την άλλη, η ξανθιά της παρέας, Rosie Huntington-iteley προτίμηση ένα red-orange, mini φόρεμα The Attico γεμάτο πούπουλα, το οποίο φόρεσε με strappy πέδιλα στην ίδια απόχρωση.

Τώρα λοιπόν, δεν νομίζω να αμφιβάλλεις πια για το αν σου ταιριάζει το πορτοκαλί. Έχεις τόσες επιλογές από τις διαθέσιμες αποχρώσεις του που θα βρεις την ιδανική. Επιπλέον, με τις γήινες αποχρώσεις που θα φορεθούν επίσης πολύ φέτος ταιριάζει άψογα, επομένως δεν θα δυσκολευτείς στους συνδυασμούς.

Δες τις πιο wearable εκδοχές ενός red-orange φορέματος που μπορείς να δοκμάσεις:

Αν το καθαρό πορτοκαλί σου φαίνεται πολύ έντονο, δοκίμασε το copper που μπορείς να το συνδυάσεις με μπεζ ή καφέ παπούτσια, ακόμα και με μουσταρδί για ένα στιλάτο color combo.

Σε περίπτωση που θες το πορτοκαλί να σε συνοδεύσει σε μία πιο επίσημη έξοδο, τότε αυτό το φόρεμα μπορεί να αποτελέσει μία από τις επιλογές σου.

Η πιο casual εκδοχή αυτών των αποχρώσεων είναι αυτό το φόρεμα που μπορείς να φορέσεις άνετα στην καθημερινότητά σου.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: