Μετά το «click away» έρχεται το «click inside»: Mε αυτόν τον τρόπο θα ψωνίζουμε στο μέλλον

Τι ακριβώς είναι το «click inside» και ποιες οι διαφορές του με το «click away» που γνωρίζαμε έως τώρα;

Και εκεί που είχαμε κάπως συνηθίσει το «click away» τα δεδομένα στο shopping αλλάζουν για ακόμα μία φορά εν μέσω πανδημίας. O συγκεκριμένος τρόπος για να κάνουμε τα ψώνια μας ακολουθούσε μία διαδικασία που δεν επιτρεπόταν να μεταβληθεί για καμία περίπτωση. Ποια ήταν αυτή; Κάναμε, είτε online είτε τηλεφωνικά, την παραγγελία μας, πληρώναμε καταθέτοντας τα χρήματα σε λογαριασμό που μας έδινε το κατάστημα ή επιλέγαμε να πληρώσουμε μέσω POS όταν παραλαμβάναμε το πακέτο μας έξω από το κατάστημα. Η παραλαβή γινόταν με συγκεκριμένο ραντεβού ώστε να ξέρουμε ακριβώς ποια ώρα και μέρα πρέπει να πάμε έξω από το μαγαζί που είχαμε ψωνίσει για την αποφυγή οποιουδήποτε συνωστισμού. Αυτό ήταν το «click away» και λίγο-πολύ το είχαμε συνηθίσει και είχαμε εξοικειωθεί μαζί του τον τελευταίο μήνα.

Μετά από το «click away», όμως, έρχεται το «click inside»! Ένας νέος τρόπος για να κάνουμε τα ψώνια μας με φυσική παρουσία στο κατάστημα ο οποίος, όπως θα δεις και στο video παρακάτω, θα τεθεί σε εφαρμογή με τη σταδιακή άρση των μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση την περίοδο του lockdown.
Μετά το «click away» έρχεται το «click inside»: Mε αυτόν τον τρόπο θα ψωνίζουμε στο μέλλον
Tι ακριβώς είναι το «click inside»; Θα λειτουργεί περίπου σαν το «click away». Δηλαδή θα διαλέγουμε και θα προ-παραγγέλνουμε το συγκεκριμένο αντικείμενο που θέλουμε να αποκτήσουμε. Στη συνέχεια όμως θα έχουμε τη δυνατότητα, πάντα κατόπιν ραντεβού, να μπούμε για να το παραλάβουμε (και να το πληρώσουμε αν δεν το έχουμε ήδη κάνει) μέσα στο κατάστημα και όχι στην πόρτα του, όπως γινόταν έως τώρα. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να το δοκιμάσουμε και σε περίπτωση που δεν μας κάνει μπορούμε να ακυρώσουμε την παραγγελία μας εκείνη τη στιγμή ώστε να αποφύγουμε την επιστροφή του δέματος με courier. Προσοχή όμως! Το ότι θα είμαστε μέσα στο κατάστημα δεν μας επιτρέπει να τριγυρνάμε, να δοκιμάζουμε ό,τι θέλουμε και να φοράμε πράγματα που δεν είχαμε προ-παραγγείλει.

Το «θετικό», όμως, είναι ότι θα μπορούμε να βάλουμε αυτό που έχουμε επιλέξει ώστε να είμαστε σίγουρες για την επιλογή μας! Και από αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε, έχουμε μάθει να κρατάμε όλοι τα «θετικά»!
 Δέκα τάσεις που δεν το περιμέναμε αλλά οι διάσημοι λάτρεψαν φέτος

Δες το video:

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: