«Μετά τα μεσάνυχτα»: Οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη (trailer)

Λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα» της Τετάρτης 1 Μαΐου, στις 00:15, στον Alpha, η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται στην εκπομπή της τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, στην πρώτη του συνέντευξη μετά την ανακοίνωση ότι παντρεύεται για δεύτερη φορά.

Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της γνωριμίας του με τη μέλλουσα σύζυγο του και εξηγεί για ποιο λόγο αποφάσισε να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας. 
Ο δημοσιογράφος μιλά για τα παιδικά του χρόνια και αποκαλύπτει αν ήταν «περίεργος» από μικρός και με ποιο τρόπο κατάφερε να ξεχωρίσει στο σχολείο ανάμεσα στους πλούσιους συμμαθητές του. Δεν παραλείπει να σχολιάσει και τις εκκεντρικές του δηλώσεις που τον έχουν βάλει πολλές φορές σε μπελάδες, αλλά και τα μόνιμα ψυχικά τραύματα που του άφησε η επίθεση που δέχτηκε στα Εξάρχεια.
Επίσης, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιλά για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο ερχομός της δεύτερης κόρης της και πώς κατάφερε να αποφύγει την επιλόχειο κατάθλιψη. 
Αναφέρεται στη γνωριμία με τον σύζυγο της, δηλώνει υπέρ του δημόσιου θηλασμού και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θήλασε το πρώτο της παιδί δύο χρόνια! Περιγράφει τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν «φλέρταρε» με την κατάθλιψη, κάτι που συνειδητοποίησε πρόσφατα.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: