Met Gala After Party: Από το burger look της Katy Perry μέχρι το λατέξ φόρεμα της Kim Kardashian

Μπορεί το gala να είναι το event που κερδίζει περισσότερο την προσοχή μας, αλλά η μόδα δε σταματάει στο κόκκινο χαλί. To after party που πραγματοποιείται μετά το Met Gala είναι κι αυτό άξιο προσοχής, μιας και οι εμφανίσεις των διάσημων κυριών, έχουν πραγματικό ενδιαφέρον. Είτε πρόκειται για looks που θεωρούνται πετυχημένα, είτε όχι.

To φετινό after party διοργάνωσε ο οίκος Gucci (και ο Alessandro Michele -καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου και συν-οικοδεσπότης του gala-) σε ένα γυμναστήριο στο κέντρο της Νέας Υόρκης, με το camp style να παραμένει το concept και για το after party. Παρ” όλα αυτά, οι περισσότερες γυναίκες που πήγαν στο party άφησαν για λίγο στην άκρη το concept του Met Gala και επέλεξαν looks που ξέφυγαν απ” αυτή την θεματική.

Κάνοντας εμφανίσεις, διαφορετικές απ” αυτές που είδαμε στο Met Gala τα looks στο after party έχουν κι αυτά το  ενδιαφέρον τους.

Kendall Jenner

Η Kendall Jenner, με το patterned κοστούμι με μίνι φούστα που επέλεξε, έκανε από τις πλέον signature εμφανίσεις της, που οφείλουμε να πούμε ότι της πάει πολύ.

Hailey Bieber

 

Ένα λευκό oversized πουκάμισο και ένα σορτς με παγιέτες ήταν το σύνολο που επέλεξε να φορέσει η Hailey Bieber στο after party. Stylish, χωρίς αμφιβολία.

Gigi Hadid

 

Η Gigi Hadid ήταν από τις λίγες σταρ (αν όχι η μόνη) που εμφανίστηκαν με το ίδιο ρούχο με αυτό που την είδαμε στο κόκκινο χαλί του Met Gala. Μόνο που για το after party, άφησε την εντυπωσιακή Michael Kors κάπα στην άκρη, για ένα πιο party appropriate look.

Katy Perry

 

Με μια δόση χιούμορ (βασικό χαρακτηριστικό του camp style) η Katy Perry, μετά το look/πολυέλαιος αποφάσισε να μεταμφιεστεί σε ένα stylish μπέργκερ για το after party. Στο βίντεο παρακάτω θα δεις ότι αφαιρώντας το μπέργκερ κοστούμι από πάνω της, η Perry από μέσα φοράει ένα πράσινο φόρεμα, που θυμίζει μαρούλι. Άποψη;

 

Kim Kardashian

 

Με μια μεταλλική περούκα με κρύσταλλα και ένα vintage τουρκουάζ Thierry Mugler φόρεμα από λατέξ η Kim Kardashian μας προβλημάτισε με την εμφάνισή της και μας έκανε να αναρωτιόμαστε αν έχει τελικά αίσθηση του στιλ ή όχι. Προς το παρόν, η απάντηση «γέρνει» προς το όχι. Σόρι, Kim.

Priyanka Chopra & Nick Jonas

 

Αν και εντός και εκτός κόκκινου χαλιού, το ζεύγος δεν έπιασε καθόλου την βαθύτερη έννοια του camp, το δεύτερο look και των δύο μας άρεσε πολύ. Η σιλουέτα στο φόρεμα της Chopra οφείλουμε να πούμε, ότι είναι φανταστική.

Winnie Harlow

 

Τα Cheetara vibes της ολόσωμης, σeξι φόρμας της Winnie Harlow βοήθησαν πολύ στο να στεφθεί το after party look της, με επιτυχία.

Kylie Jenner

Με κάπως παρόμοιο look με αυτό που την είδαμε στο κόκκινο χαλί του Met Gala, η Kylie Jenner έκανε μια εμφάνιση κατάλληλη για το after party. Ένα τιρκουάζ naked dress και περούκα, λίγα φτερά να κρέμονται από τον ώμο και να πώς έτσι συνθέτει κανείς ένα σeξι party outfit.

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: