MET GALA 2019: Oι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις από τη μεγάλη βραδιά της μόδας

«Toλμηρό, ανατρεπτικό, χωρίς αισθητικούς φραγμούς και ενδυματολογικά όρια»: κάπως έτσι χαρακτηρίζει σύσσωμος ο κόσμος της μόδας το κόκκινο χαλί που στήθηκε χθες το βράδυ μπροστά στο MET Museum για να περπατήσουν πάνω του, με εμφανίσεις ειδικά προσαρμοσμένες στο θέμα της σεζόν, το «Camp: Notes on Fashion», οι μεγαλύτεροι stars του πλανήτη.

Ολόκληρος ο πλανήτης παρακολούθησε για ακόμα μία φορά μία σπουδαία σύμπραξη μόδας και τέχνης που δεν είχε σκοπό μόνο να προκαλέσει, αλλά και να ενημερώσει, να αποτίσει φόρο τιμής σε σχεδιαστές και καλλιτεχνικά κινήματα και να οδηγήσει τη δημιουργικότητα των fashion designers σε άλλα επίπεδα. Η Lady Gaga και ο Harry Styles, ντυμένοι αποκλειστικά από τον Οίκο Gucci, ήταν μία έκπληξη στο ρόλο των παρουσιαστών της οργάνωσης και οι stars, που θα δεις στη παρακάτω gallery, στάθηκαν αντάξιοι των ενδυματολογικών προσδοκιών μας. Tα «Oscars της Μόδας», όπως τα αποκαλούν οι ειδικοί, απέδειξαν για ακόμα μία φορά πως ήταν, είναι, και θα είναι το απόλυτο gala της άνοιξης από το 1948 όταν και πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά μέχρι και σήμερα. Enjoy them!
 Resort Fashion Shows: Τα καλύτερα looks από τα catwalks των Οίκων Dior, Prada και Chanel

MET GALA 2019: Oι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις από τη μεγάλη βραδιά της μόδαςΘα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

(?)

moda

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: