Μεσσηνία: Αγριογούρουνο επιτέθηκε και τραυμάτισε κυνηγό

Παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία το κυνήγι αγριογούρουνου για έναν κυνηγό από την Κυπαρισσία, το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή του Ραυτόπουλου, καθώς δέχθηκε άγρια επίθεση από το ζώο, τραυματίζοντάς τον στον αριστερό μηρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κυνηγός, μαζί με έναν ακόμη άνδρα, είχαν πάει για κυνήγι αγριογούρουνου στην περιοχή «Κάστρο» κοντά στο Ραυτόπουλο. Περίπου στις 3.00 το μεσημέρι τα τρία κυνηγόσκυλα που είχαν μαζί τους ακινητοποίησαν ένα αγριογούρουνο. Ο ίδιος χωρίς να το βλέπει αλλά υπολογίζοντας περίπου πού είναι, προσπάθησε να το προσεγγίσει μέσα από την πυκνή βλάστηση της περιοχής, όμως δεν υπολόγισε σωστά και προσπέρασε το σημείο όπου βρισκόταν το άγριο ζώο κατά δύο μέτρα περίπου.

Ξαφνικά το αγριογούρουνο του επιτέθηκε από πίσω χτυπώντας τον στον αριστερό μηρό και ρίχνοντάς τον κάτω. Όπως επισήμανε ο ίδιος, για καλή του τύχη δεν του έφυγε το κυνηγετικό όπλο από τα χέρια και όταν το αγριογούρουνο προσπάθησε να του ξαναεπιτεθεί δεν έχασε την ψυχραιμία του και από κοντινή απόσταση το πυροβόλησε και το σκότωσε.

Έπειτα, έδεσε προσωρινά με την μπλούζα του την πληγή στο αριστερό πόδι του βάθους 5 εκατοστών και με τη βοήθεια του φίλου του κυνηγού πήγε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας για τις πρώτες βοήθειες.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: