Μεσσηνία: 12χρονοι και 16χρονος μεταξύ των δραστών που ξέθαψαν νεκρή

Σύμφωνα με την αστυνομία, τέσσερις είναι οι δράστες που βεβήλωσαν το νεκροταφείο του Πλατέος στη Μεσσηνία, ανάμεσά τους και τρεις ανήλικοι.

Ο λόγος για έναν 21χρονο που συνελήφθη για κλοπές, έναν 16χρονο και δυο 12χρονους, οι οποίοι δε δίστασαν να ξεθάψουν μια γυναίκα, προκαλώντας την οργή της τοπικής κοινωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό περιστατικό είχε συμβεί το μεσημέρι της 16ης Δεκεμβρίου. Οι δράστες μέρα-μεσημέρι, προκάλεσαν καταστροφές σε τάφους στο νεκροταφείο στο Πλατύ, ξέθαψαν τη νεκρή και τοποθέτησαν τη σορό της δίπλα στον τάφο. Το αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισε κάτοικος του χωριού που πήγε στον τάφο συγγενή του και σοκαρισμένος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, μία (1) περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και προσβολής μνήμης νεκρού σε Δημοτικό Κοιμητήριο, που είχε γίνει την 16.12.2019 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών, 21χρονου και τριών (3) ανηλίκων, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και προσβολή μνήμης νεκρού είδηση ότι κάποιοι βεβήλωσαν το νεκροταφείο και μάλιστα ξέθαψαν νεκρή στο Πλατύ είχε σοκάρει όλη την Ελλάδα.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: