Μεσσηνία: 12χρονη έκλεψε 6.500 ευρώ από αυτοκίνητο

Ένα κοριτσάκι μόλις 12 ετών αφαίρεσε μεγάλο χρηματικό ποσό μέσα από αυτοκίνητο επιχειρηματία στην περιοχή της Μεσσηνίας, ακολουθώντας το κακό παράδειγμα του πατέρα της, ο οποίος έχει συλληφθεί επανειλημμένα για κλοπές.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος το άφησε ξεκλείδωτο μέσα στην αυλή του σπιτιού του, όταν επέστρεψε από τη δουλειά του στις 18 Σεπτεμβρίου, αφήνοντας, ωστόσο, στη θέση του συνοδηγού το ποσό των 6.500 χιλιάδων ευρώ.

Η μικρή περνούσε τυχαία από το σημείο και βλέποντας τα χρήματα, τα άρπαξε και τα πήγε στους γονείς της. Στη συνέχεια, μάρτυρας ανέφερε πως την κλοπή διέπραξε ένα κοριτσάκι, γεγονός που οδήγησε τους αστυνομικούς στο σπίτι του 42χρονου, όπου βρήκαν τη 12χρονη.

Ο πατέρας παραδέχτηκε ότι η κόρη του τους παρέδωσε τα κλεμμένα χρήματα, αλλά πάνω του βρέθηκαν μόλις 310 ευρώ και στο σπίτι άλλα 2.100. Όπως είπαν, είχαν ξοδέψει τα υπόλοιπα χρήματα.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος της ανήλικης και σε βάρος του 42χρονου πατέρα και της 40χρονης μητέρας της για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και για παραμέληση της εποπτείας της 12χρονης.

 

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: