Μεσολάβηση Αυγενάκη για να λυθεί το θέμα των τηλεοπτικών της Super League 2

Συνάντηση με αντιπροσωπεία των Super League 1 και 2, της ΕΠΟ και του ΠΣΑΠ, είχε σήμερα το απόγευμα ο Λευτέρης Αυγενάκης. Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η μείωση 60% που έχει ζητήσει η ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του δεύτερου τη τάξει επαγγελματικού πρωταθλήματος της χώρας, κάτι που δεν δέχεται η Ένωση Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Όπως προέκυψε από τη συζήτηση των εμπλεκόμενων φορέων και σύμφωνα με την ιστοσελίδα soccerplus.gr, θα πραγματοποιηθεί άμεσα συνάντηση με τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ, για να βρεθεί μία κοινά αποδεκτή λύση. Ρόλο μεσολαβητή στη διαφωνία για τα τηλεοπτικά έχει αναλάβει ο υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος δήλωσε αισιόδοξος ότι θα βρεθεί τελικά η «χρυσή τομή».

«Να ευχαριστήσουμε τον υφυπουργό Αθλητισμού για την γρήγορη ανταπόκριση μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, ανοίξαμε την ατζέντα του ποδοσφαίρου που απασχολεί γενικά τη νεοσύστατη κατηγορία της Super League 2, εκφράσαμε τις απόψεις μας στον υφυπουργό. Πάντα είχε γρήγορα αντανακλαστικά, μας άκουσε, θεωρώ ότι θέλει και μπορεί να μας βοηθήσει στο κομμάτι αυτό, ανταλλάξαμε απόψεις και με την παρέμβαση τη δική του θα γίνει άμεσα μια συνάντηση με τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ, να προσπαθήσουμε να λύσουμε τα προβλήματα και θεωρώ ότι και από τις δύο πλευρές, θα βρεθεί μια λύση για να μπορέσει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και να μην έχουμε βήματα περαιτέρω», τόνισε ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Πολιτική

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: