«Μεσημέρι #YES»: Η ανακοίνωση του Open για Ζαρίφη, Σταματόπουλο και Γκότση (trailer+photo)

Μετά το trailer που κυκλοφόρησε, σήμερα το Open εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση για την Κατερίνα Ζαρίφη, τον Παύλο Σταματόπουλο και τον Ηλία Γκότση, οι οποίοι παρουσίαζαν το «Καλοκαίρι #not» και θα συνεχίσουν, πλέον, με νέα εκπομπή. 
Το «Μεσημέρι #YES» θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, στις 14:00. Η ανακοίνωση του Open αναφέρει:
Η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Παύλο Σταματόπουλο και τον Ηλία Γκότση λένε… #YES σε όλα όσα κάνουν τα μεσημέρια μας πιο ζωντανά και διασκεδαστικά!
Η παρέα του καλοκαιριού, που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, υποδέχεται τη νέα σεζόν λέγοντας #YES στο μεσημέρι, με μια διαφορετική, γεμάτη χιούμορ και ανατροπές εκπομπή.
Κατερίνα, Παύλος και Ηλίας σχολιάζουν ανοιχτά μαζί σας την καθημερινότητα: τα νέα της showbiz, τα social media, τον μαγικό κόσμο της τηλεόρασης και όλα όσα απασχολούν την κάθε παρέα, ενώ για πρώτη φορά οι τηλεθεατές παίρνουν μέρος ζωντανά στο πρόγραμμα, αλλάζοντας όλα όσα έχουμε δει!
Το Μεσημέρι #YES λέει «yes» στην τεχνολογία, σε ανοιχτή επικοινωνία με τους τηλεθεατές, που θα μπορούν μέσα από το κινητό τους να παρεμβαίνουν στις εξελίξεις της εκπομπής και να ανατρέπουν τα δεδομένα!
Σχόλια, ξεκαρδιστικές ατάκες και παιχνίδι με όλα και με όλους είναι τα συστατικά του νέου, απολαυστικού μεσημεριανού του OPEN.
«Μεσημέρι #YES»… Ανοιχτά ΚΑΙ μεσημέρι! Δευτέρα – Παρασκευή στις 14.00, στο OPEN.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: