Μέσα στο όμορφο σπίτι της Σοφίας Παυλίδου στην Κηφισιά: Μοντέρνο και με κήπο [Εικόνες]

Πρεμιέρα έκανε το νέο reality του Ant1 «Η Φάρμα» και μεταξύ των παικτών που συμμετέχουν είναι και η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου.

Η Σοφία Παυλίδου αποφάσισε να επιστρέψει στη φύση και για τους επόμενους μήνες θα βλέπουμε την προσπάθειά της μαζί με τους 13 συμπαίκτες του να επιβιώσουν σε πρωτόγνωρες γι᾽αυτούς συνθήκες διαβίωσης, χωρίς τις δεδομένες γι᾽αυτούς ανέσεις.

Με αφορμή την ανάρτηση που έκανε η Σοφία Παυλίδου λίγο πριν μπει στο παιχνίδι, αλλά και προηγούμενες αναρτήσεις, βρήκαμε την ευκαιρία να «ξεκλέψουμε» κάποια πλάνα από το σπίτι της.

Το σπίτι της Σοφίας Παυλίδου βρίσκεται στην περιοχή της Κηφισιάς και έχει υπέροχο κήπο, ενώ χαρακτηρίζεται από άνετες και cozy γωνίες, ευρύχωρους και φωτεινούς χώρους καθώς και μοντέρνα επίπλωση.

Μεγάλος γκρι καναπές, πολύ φωτεινή κουζίνα, πίνακες στους τοίχους και μεγάλη βιβλιοθήκη, είναι κάποια από τα πράγματα που κυριαρχούν στο σπίτι.

Η ίδια μένει μαζί με τους δίδυμους γιους από τον γάμο της με τον Χρήστο Φερεντίνο και την σκυλίτσα της, Λώρα.

Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το 2004 ενώ την ίδια χρονιά ήρθαν στον κόσμο οι δύο γιοί τους Δημήτρης και Κωνσταντίνος. Το 2016, το ζευγάρι πήρε διαζύγιο μετά από 17 χρόνια κοινής πορείας, όμως έχουν άριστες σχέσεις λόγω των παιδιών τους.

Η Σοφία Παυλίδου σε παλαιότερη συνέντευξή της έχει δηλώσει: «Οι γιοι μου γνωρίζουν πολύ καλά τους φίλους μου, έρχονται σπίτι, καθόμαστε όλοι μαζί. Αν το δεις ψύχραιμα το θέμα, είμαστε τόσο περαστικοί από αυτή τη ζωή, που είναι αστείο να χαλιέσαι γι’ αυτά τα θέματα. Ούτε εγώ, ούτε ο Χρήστος (σ.σ. Φερεντίνος), θελήσαμε να εκθέσουμε την προσωπική μας ζωή, αλλά και τα παιδιά μας. Δεν ανήκαμε ποτέ στο lifestyle».

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της Σοφίας Παυλίδου:

Πηγή: iefimerida.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: