Μέσα σε θάμνους έκρυβε κάνναβη και σπόρους

Ο Έλληνας διακινητής είχε κρύψει  την «καβάντζα»  του σε πυκνύ βλάστηση

Παιδεύτηκαν αρκετά οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών ώσπου να ανακαλύψουν την «καβάντζα» που διατηρούσε ένας Έλληνας διακινητής ναρκωτικών, στον οποίο είχαν περάσει χειροπέδες το μεσημέρι του Σαββάτου στη Λαμία, όταν έστησαν μπλόκο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Αφού οι έρευνες στο σπίτι του απέβησαν άκαρπες, οι αστυνομικοί χώθηκαν σε έναν χώρο με πυκνή βλάστηση σε περιοχή της Λαμίας, όπου τελικά ανακάλυψαν κρυμμένα μέσα σε θάμνους ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 255 γραμμαρίων, ένα νάιλον περιτύλιγμα με σπόρους κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά με δυνατότητα ζύγισης ως πέντε κιλά. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αυτοκίνητό του και 400 ευρώ και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Τους τσάκωσαν πριν “σπρώξουν” ποσότητες ηρωίνης

Έτοιμοι να διαθέσουν προς πώληση σε χρήστες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 10,3 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή “βράχου” ήταν δυο Έλληνες που εντοπίστηκαν αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου σε μια περιοχή του Μεσολογγίου. Τα ναρκωτικά βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν, ενώ οι διακινητές παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: