Μέρες αγάπης και θυμόμαστε τα μεγαλύτερα σκάνδαλα απιστίας στην ιστορία του Hollywood

Μέρες που είναι μόνο γλυκά και όμορφα πράγματα συζητάμε στο γραφείο. Γι’ αυτό και πριν λίγες μέρες, αναφερθήκαμε στην απιστία (που δεν τη συγχωράω) και δη τη διάσημη, η οποία όσο να πεις φέρνει σε δύσκολη θέση αυτούς που επηρεάζονται από αυτή. Οπότε λοιπόν, και μιας και σήμερα είναι μέρα αγάπης, είπαμε να θυμηθούμε τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια.

Αναφέρομαι επιγραμματικά στο σκηνικό με την Khloe Kardashian και τον Tristan Thompson γιατί πολύ ασχοληθήκαμε και δεν υπάρχει λόγος.

Και συνεχίζω…

Την Kristen Stewart που είχε απατήσει τον Robert Pattinson με τον σκηνοθέτη Rupert Sanders το θυμάσαι έτσι; Μα και ποιος να το ξεχάσει άλλωστε; Μετά από το σκάνδαλο αυτό, υπήρξαν δύο χωρισμοί και μεγάλο παρασκήνιο.

Και συνεχίζουμε με τον απόλυτο μοιχό του Hollywood, Jude Law, ο οποίος έβγαινε με τη Sienna Miller αλλά προτίμησε να την απατήσει με τη νταντά των παιδιών του. Βέβαια και η Sienna όπως έχει ακουστεί, την έκανε την κουτσουκέλα της με τον Daniel Craig. Τι τα θες;

Θυμάσαι πόσο άσχημα είχε φερθεί ο Ben Affleck στην Jennifer Lopez; Ε μάλλον γιατί και εκείνη είχε φερθεί άσχημα στο σύζυγό της Cris Judd τον οποίο και είχε απατήσει με τον Ben. Mάλιστα.

Η Heidi Klum ήταν παντρεμένη με τον Seal και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. Βέβαια η Heidi τον κεράτωσε με τον Bodygard της το οποίο λες και κάτι παραπάνω από προβλέψιμο.

Προφανώς και δεν ξεχνάμε ποτέ το τρίγωνο Jennifer-Brad-Angelina, όπως και το ότι ο Ryan Phillippe κεράτωσε την Reese Witherspoon.

Συνεχίζουμε με ένα φανταστικό σκηνικό που ίσως να μη θυμάσαι. H Jessica Simpson απάτησε τον Nick Lachey με τον Adam Levine!!! Καλόοοοοοοοοο…

Και να μην ξεχάσουμε ότι η Meg Ryan κεράτωσε τον Dennis Quaid με τον Russel Crowe (δυνατό) αν και η σχέση τους δεν κράτησε και πολύ.

Και κράτησα το καλύτερο για το τέλος: Ο Larry King κεράτωσε τη σύζυγό του με την αδερφή της!!!

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: