Μένιος Φουρθιώτης: «Πάρτι» στο Twitter με την αποφυλάκιση – «Τι θα κάνουν 4 εκατ. Τηλεθεατές τώρα;»

Αποφυλακίστηκε με εγγύηση και περιοριστικούς όρους – Όσοι τον γνωρίζουν λένε πως ο… χειρότερος όρος είναι η απαγόρευση να εμφανίζεται στην μικρή οθόνη

Αέρα ελευθερίας αναπνέει από χθες ο Μένανδρος ή κατά κόσμον Μένιος Φουρθιώτης που αποφυλακίσθηκε από τον Κορυδαλλό με περιοριστικούς όρους και επιστρέφει στο σπίτι του, αλλά ευτυχώς όπως λένε πολλοί όχι στην τηλεόραση.

Κι αυτό είναι ίσως ο πιο σημαντικός και ταυτόχρονα ο πιο σκληρός όρος που επέβαλλε ο ανακριτής σε έναν άνθρωπο που ζει και αναπνέει για την μικρή οθόνη. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε το μεγαλύτερο σε διάρκεια τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων που βγήκε ποτέ στον αέρα της ελληνικής τηλεόρασης για κάποιες εβδομάδες; Είχε διάρκεια πέντε ωρών, ξεκίναγε στις επτά το απόγευμα του Σαββάτου και τελείωνε την επόμενη μέρα, δηλαδή μετά τα μεσάνυχτα ενώ για να μην βαριούνται όσοι άντεχαν να το δουν, έκανε το αυτονόητο.

Πούλαγε κρέμες και υαλουρονικά επιστρατεύοντας ένα όμορφο μοντέλο το οποίο τα παρουσίαζε ενώ η Νανά Παλαιτσάκη σε ρόλο συμπαρουσιάστριας του δελτίου παρακολουθούσε στωικά. Είναι πασίγνωστο στον χώρο το πόσο λατρεύει ο Μένιος Φουρθιώτης το γυαλί της μικρής οθόνης και τον ρόλο του παρουσιαστή, τόσο πολύ ώστε να νοιώθει ήδη την απώλεια αυτή να τον σημαδεύει.

Έτσι μετά από πέντε μήνες στον Κορυδαλλό, ο πρώην παρουσιαστής και εκδότης κατέβαλλε 30.000 ευρώ εγγύηση και αποφυλακίσθηκε με όρους. Εκτός από τα χρήματα και την απαγόρευση να επιστρέψει και πάλι στην TV, θα πρέπει να εμφανίζεται τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ενώ του απαγορεύτηκε και η έξοδος από την χώρα.

Στο Twitter στήθηκε πάρτι μόλις έγινε γνωστή η απόφαση για τον Μένανδρο και οι χρήστες δεν του χαρίστηκαν καθόλου, όπως συνέβαινε και την αποχή της παντοδυναμίας του στο πρώην «Ε» και νυν «OPEN», όπου το #Sihamenios ζούσε μεγάλες στιγμές κάθε τρεις και λίγο.

«Εν τω μεταξύ» γράφει κάποιος «τώρα που το σκέφτομαι χειρότερη ποινή από το να μην μπορεί να βγει στην τηλεόραση δεν θα μπορούσε να του επιβληθεί. Θα ζητήσει από μόνος του να επιστρέψει στην φυλακή». Έτερος χρήστης τονίζει: «Μήπως αν εμβολιαστεί ο Φουρθιώτης αρθεί ο περιοριστικός όρος και επανέλθει στην δημοσιογραφία; Λέω τώρα…».







«Γειτόνισσες τρεχάτε βγήκε ο λεβέντης» ή «Σατανάδες δικαστές. Μεγαλύτερη τιμωρία από του να του στερήσουν την τηλεόραση δεν υπάρχει για το Μένιο» είναι κάποια μόνο από τα χιλιάδες τιτιβίσματα που σχολιάζουν σκωπτικά την αποφυλάκιση του πρώην παρουσιαστή.

Ενός ανθρώπου που ξεκίνησε την διαδρομή του από το telemarketing λανσάροντας πόρτες ασφαλείας και δεν άργησε να αποκτήσει δική του εκπομπή στο περιφερειακό κανάλι EXTRA 3, η οποία είχε τον τίτλο «Αποκάλυψη».

Διαλαλώντας τότε με δυνατή φωνή την πραμάτεια του, ο Μένανδρος πουλούσε τα πάντα, ενώ συχνά συμμετείχε και σε αυτό που πολλοί ονομάζουν «πρόγραμμα χαμηλής ποιότητας». Σε ένα από αυτά τα βίντεο τσακώνεται με μια τρανς, ενώ «εντελώς τυχαία» τον καβγά τους καταγράφει τηλεοπτική κάμερα που βρέθηκε «συμπτωματικά» στο σημείο!

Όταν έγινε αυτοκόλλητος με τον μικρό τότε καναλάρχη Φίλιππο Βρυώνη μαζί του έζησε τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές του στιγμές στο κανάλι ΕPSILON από τον Σεπτέμβριο του 2013, όταν έγινε παρουσιαστής της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» και όχι μόνο. Μέχρι τον Νοέμβριο του 2018 έγινε επίσης διευθυντής Προγράμματος, Εμπορικής Πολιτικής και Μάρκετινγκ έχοντας ουσιαστικά τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο κανάλι.

Ο πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου ζούσε το παιδικό του όνειρο,αυτό του παρουσιαστή, ο οποίος εμφανιζόταν στο πλατό του Star Academy εν είδει λαϊκού αοιδού, ανάμεσα σε καπνούς και πυροτεχνήματα, για να παρουσιάσει ένα τραγικό, όπως φάνηκε από την αρχή, μουσικό reality.

Ήταν η περίοδος που διαλαλούσε ότι τις εκπομπές του παρακολουθούσαν 1.500.000 τηλεθεατές, κάτι που δεν ξέχασαν οι χρήστες του Twitter όσο και αν τα χρόνια πέρασαν.

«Μένιος Φουρθιώτης: Αποφυλακίζεται ο παρουσιαστής-απαγορεύεται να εμφανιστεί στην τηλεόραση!!!. Τι θα κάνουν τα 4εκ τηλεθεατές του τώρα;;;» έγραψε χρήστης.

Ο γνωστός Georgy Zhukov το πήγε ακόμη πιο πέρα τρολάροντας το απαγορευτικό του ανακριτή στον Φουρθιώτη αναρωτώμενος: «Και γιατί δεν δίνει μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αυγή;».







.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: