Mενεγάκη-Παντζόπουλος: Ο άγριος καυγάς και η δύσκολη μέρα που πέρασαν στα Άχλα!

Mενεγάκη Παντζόπουλος: Ο άγριος καυγάς και η δύσκολη μέρα που πέρασαν στα Άχλα!

Τι συνέβη και η είχε με τον Ματέο Παντζόπουλο μία δύσκολη μέρα στον «παράδεισό» τους;

Ο Ματέο Παντζόπουλος «σιχαίνεται» τις φωτογραφίες και τους παπαράτσι! Έκανε αρκετή υπομονή όταν βρισκόταν στην Αθήνα και τον φωτογράφιζαν, αλλά το ποτήρι ξεχείλισε στην Άνδρο. Οι παπαράτσι έκαναν τα Άχλα το δεύτερο σπίτι τους, προσπαθώντας να τους πετύχουν.

Η κατάσταση φαίνεται πως έφτασε στο απροχώρητο και ο επιχειρηματίας αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε η σύντροφός του, η οποία πρώτη κήρυξε τον πόλεμο με τους παπαράτσι, ποστάροντας εκείνη τις φωτογραφίες που θέλει στο . Ο Ματέο έστειλε επιστολή στα περιοδικά και απαγορεύει ουσιαστικά την εμφάνιση φωτογράφων στα Άχλα! Σύμφωνα με την επιστολή, ο Παντζόπουλος ισχυρίζεται ότι οι πελάτες του ξενοδοχείου του έχουν κάνει πολλά παράπονα γιατί αποτυπώνονται στο φακό χωρίς εκείνοι να το επιθυμούν. Και όχι μόνο αυτό αλλά και κάτοικοι του νησιού πήγαν στην Αστυνομία γιατί παπαράτσι καταπατούν τα οικόπεδά τους, προκειμένου να έχουν καλύτερες λήψεις από την .

Παράπονα και καταγγελίες υπάρχουν, αλλά σύμφωνα με την News δεν ήταν ο μοναδικός λόγος για τον οποίο ο Ματέο έθεσε βέτο για την παρουσία των παπαράτσι στα Άχλα. Είχε προηγηθεί ένας άγριος καβγάς με φωτογράφο, ο οποίος προσπαθούσε να τραβήξει αποκλειστικό πλάνο στην παραλία με τον Ματέο και την Ελένη που απολάμβαναν τον ήλιο και τη . Ο σύντροφος της παρουσιάστριας αντιλήφθηκε την παρουσία του και έτρεξε προς το μέρος του για να ζητήσει εξηγήσεις. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη, αφού ο Ματέο τού ζητούσε επιτακτικά να φύγει, ενώ ο παπαράτσι ήταν ανένδοτος, με αποτέλεσμα παραλίγο να έρθουν στα χέρια. Η Ελένη έτρεξε αμέσως στο πλευρό του συντρόφου της για να τον ηρεμήσει, αν και δεν ήταν εύκολο!
Ο Ματέο, γυρίζοντας στο ξενοδοχείο του και έψαχνε να βρει τρόπους αντίδρασης. Και γι” αυτό έστειλε την επιστολή.

Πηγή: -tv

xespao

Tags: , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: