Μενεγάκη: Δεν πάει το μυαλό σας γιατί δεν έχει δει την πρώτη εκπομπή του Πρωινού Καφέ το 1995! [Βίντεο]

Τη σεζόν 1995-1996, η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε να προβάλλει τον Πρωινό καφέ στον ΑΝΤ1! Την έναρξη είχε κάνει ο Κώστας Καρράς, «συστήνοντας» την παρουσιάστρια που έμελλε να γράψει τη δική της λαμπρή ιστορία στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή της στον Alpha, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για την πρεμιέρα της το 1995, με αφορμή την αντίστοιχη πρεμιέρα της Ελένης Τσολάκη στο Slam. Συγκεκριμένα τη ρώτησε on air για την πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού.

«Την είδα με τον Παύλο. Δεν αισθάνθηκα καλά… Δεν αισθάνθηκα εγώ. Το πρώτο είναι λίγο το αγκαθάκι που έχεις στο στομάχι. Δεν αισθάνεσαι οικεία μέσα σε αυτό…», περιέγραψε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως δεν της άρεσε.

Τότε η Ελένη Μενεγάκη πήρε το λόγο αποκαλύπτοντας: «Εγώ τις πρώτες μου φορές πάντα είχα μία ντροπή. Έλεγα “Δεν μπορώ να το δω”. Για αυτό τις πρεμιέρες δεν θέλω να τις βλέπω ποτέ, ούτε να έχω εικόνα… Εγώ την πρεμιέρα μου στον Πρωινό Καφέ δεν την έχω δει ακόμα. Θα ήθελα να εξαφανιστεί… Αλλά δεν γίνεται! Υπάρχει κάπου στο ίντερνετ».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: peoplegreece.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: