Μελισσανίδης: «O Λυσάνδρου θα είναι το απόλυτο κουμάντο στην ΠΑΕ»


Τα «κλειδιά» της ΠΑΕ, όσον αφορά στον τρόπο λειτουργίας της, έδωσε στον Μηνά Λυσάνδρου ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου και παρουσίασε τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΕΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο κ. Λυσάνδρου θα είναι το απόλυτο κουμάντο στην ΠΑΕ. Θέλω να τον στηρίξετε στα πρώτα του βήματα για την καλύτερη προσαρμογή και είναι ευκαιρία για όλους για ένα νέο ξεκίνημα και ακόμα πιο αποδοτική δουλειά. Ο κ. Λυσάνδρου είναι νέο στέλεχος σε ηλικία με πολύ καλή κατάρτιση και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει στο να πάμε ακόμα πιο καλά».

Ο ίδιος ο Λυσάνδρου δήλωσε κολακευμένος και έδωσε το στίγμα της φιλοσοφίας του λέγοντας: «Είναι τιμή η επιλογή στο πρόσωπό μου για μια τόσο σημαντική θέση σε ένα μεγάλο club. Είμαι τυχερός που παραλαμβάνω από τον κ. Δέδε που είχε απόλυτα επιτυχημένη θητεία και πιστεύω ότι όλοι μαζί σαν ομάδα θα πάμε την ΠΑΕ ακόμα πιο ψηλά με συνολική δουλειά. Υπολογίζω σε όλους σας. Εμείς είμαστε εδώ για να δουλεύουμε και να προετοιμάζουμε τα 90 λεπτά της Κυριακής. Και ο δικός μας ρόλος είναι εξίσου σημαντικός».

Ο Μηνάς Λυσάνδρου αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά του στην «Ένωση» και μέσα στις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν ξεχωριστές συναντήσεις του με τα στελέχη της ΠΑΕ για όλους τους τομείς αρμοδιότητας του καθενός.


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: