Melissa McCarthy-Ben Falcone: Το ανατρεπτικό matching look του ζευγαριού στο Vanity Fair party που έκλεψε τις εντυπώσεις

Η ηθοποιός στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση, επιλέγοντας μια ασπρόμαυρη ολόσωμη φόρμα του σχεδιαστή Brandon Maxwell.

Jordan Strauss/Invision/AP

Διατήρησε λοιπόν, το ίδιο »theme» και για το look της στο πάρτι του Vanity Fair, μόνο που σε αυτή την περίπτωση εμφανίστηκε με μια αθλητική φόρμα. Για την ακρίβεια, η ίδια και ο άντρας της φόρεσαν την ίδια μαύρη αθλητική φόρμα Αdidas. Το ζευγάρι περπάτησε στο κόκκινο χαλί του πάρτι με matching looks δείχνοντας απολύτως αξιολάτρευτο.

 

Παρ” όλα αυτά, η McCarthy φρόντισε το, κατά τα άλλα, casual σύνολό της να έχει μια δόση glam, συνοδεύοντας την αθλητική φόρμα της με πανέμορφα διαμαντένια κοσμήματα.

«Διπλασίασα τα διαμάντια μου και αισθάνομαι φανταστικά», δήλωσε σχετικά. «Όχι, δεν αστειεύομαι. Ό,τι φόρεσα για τα Όσκαρ, τώρα τα διπλασίασα, σε σημείο που δεν θα με εμπιστευόμουν με αυτά».

Ο Falcone πάντως αποκάλυψε ότι τα matching looks ήταν ιδέα της γυναίκας του. «Όταν το άκουσα, είπα, Ναι, είμαι 150% μέσα! Ας το κάνουμε», ανέφερε σχετικά.

Μπορεί λοιπόν, η McCarthy να έχασε το βραβείο Όσκαρ από την Olivia Colman παρ” όλα αυτά «κέρδισε» τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί. Και σίγουρα δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη, όταν παρουσίασε μαζί με τον Brian Tyree Henry, το βραβείο για τα Καλύτερα Κοστούμια. Η ίδια ντύθηκε σαν την Queen Anne από την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Η Ευνοούμενη» και ήταν ξεκαρδιστική.

Chris Pizzello/Invision/AP

 

Κεντρική Φωτογραφία:  Jordan Strauss/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: