Melior: Το Digital Agency που συνδέει τα brands με το κοινό τους

Με την εικόνα της επιχείρησης να αλλάζει, να γίνεται ολοένα και πιο ηλεκτρονική, είναι αναγκαίο ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών μάρκετινγκ 360°, που θα καθιερώσει το brand σας στην αγορά.

Στη Melior, που δραστηριοποιείται από το 2014 στη κατασκευή ιστοσελίδων και στο Digital Marketing, ερευνούμε σε βάθος τον χαρακτήρα της επιχείρησης προκειμένου να καταλήξουμε μαζί σε μια ολοκληρωμένη δημιουργική ιδέα, σχεδιασμένη για να εφαρμόσει μια στρατηγική τοποθέτησης του brand, που επικεντρώνεται στο να επικοινωνεί μοναδικό και συνεπές περιεχόμενο μέσω όλων των διαθέσιμων καναλιών.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή της ιστοσελίδας ή του e-shop σας, αλλά και τη διαφημιστική προβολή σας μέσω σύγχρονων μεθόδων digital marketing, με στόχο την εκπλήρωση των στόχων σας.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία μας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ηλεκτρονικών υπηρεσιών που καλύπτει κάθε πτυχή της ταυτότητας της επιχείρησης, από την κατασκευή της ιστοσελίδας της επιχείρησης σας, τη συγγραφή κειμένων και τη μετάφρασή τους, γραφιστικές υπηρεσίες καθώς και αρθρογραφία στις σελίδες του δικτύου μας (topnews.gr, tvlive.gr, womentalk.gr κ.ά.), μέλος του Μητρώου Online Media.

Την κατασκευή και διαχείριση του e-shop της επιχείρησής σας αναλαμβάνει η melior Digital Marketing Agency, ενώ για το digital marketing του ξενοδοχείου σας υπεύθυνη είναι η Revise Tourism Marketing Agency.

Διατηρώντας ακέραιη την προσωπικότητα του brand και μελετώντας το κοινό στο οποίο απευθύνεται, η melior, πάντα σε συνεργασία με εσάς, δημιουργεί το ιδανικό e-shop ή ιστοσελίδα που θα αποτελεί δίαυλο επικοινωνίας με τους υπάρχοντες αλλά και τους εν δυνάμει πελάτες σας.

Μάθετε περισσότερα στο melior.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: