Μελίνα Νικολαΐδη: Η σχέση και ομοιότητα που έχει με τη μητέρα της

Με αφορμή τα 15α γενέθλια της κόρης της Μελίνας, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία και αμέσως τα social media πήραν «φωτιά».

Δεν ήταν και λίγο να βλέπεις μαμά και κόρη πόσο μοιάζουν αλλά και το πόσο έχει μεγαλώσει η Μελίνα, το πρώτο παιδί που απέκτησε από τον γάμο της η όμορφη τραγουδίστρια με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Το ζευγάρι έχει ακόμη έναν γιο, τον 12χρονο Γιώργο. Όμως στην περίπτωση του Γιώργου, η μαμά Δέσποινα δεν δημοσιεύει φωτογραφίες του.

Ποια όμως είναι η σχέση που έχει η Δέσποινα Βανδή με την κόρη της;

Η σχέση που έχουν είναι η σχέση που έχει κάθε μαμά με την κόρη της. Η Δέσποινα Βανδή όσο η Μελίνα πλησίαζε την εφηβεία, τόσο περισσότερο βρισκόταν δίπλα της για να τη στηρίξει και να τη συμβουλέψει, σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετώπιζε η κόρη της.

Οι δυΟ τους μοιάζουν αρκετά και όπως έχει πει στο παρελθόν και η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα έχει πάρει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα της.

Μαζί περνούν αρκετό χρόνο. Πηγαίνουν βόλτες στα μαγαζιά, κουβεντιάζουν, χορεύουν, παίζουν επιτραπέζια ή μαγειρεύουν, με τη μαμά Δέσποινα κάποιες φορές να αντιστέκεται στις γλυκές δημιουργίες της κόρη της, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί.

Εκτός από τη μαγειρική έχουν ακόμη μια κοινή αγάπη. Το τραγούδι. Το ταλέντο της Μελίνας στο τραγούδι είναι γνωστό, τουλάχιστον ανάμεσα στην οικογένεια και τους πολύ στενούς φίλους τους.

Η ίδια πριν μερικά χρόνια είχε τοποθετηθεί στο συγκεκριμένο θέμα όταν την ρώτησαν τι θα έκανε αν η Μελίνα της ανακοίνωνε ότι θα γινόταν τραγουδίστρια.

«Επειδή είμαι ήδη μέσα στο χώρο της showbiz, αν πραγματικά ήταν καλή – και είναι καλή έχει πολύ καλή φωνή- δεν θα γινόμουν εμπόδιο». Τα παιδιά που πηγαίνουν στα talent show μας βλέπουν ως δίαυλο, για να επικοινωνήσουν με τους σωστούς ανθρώπους. Η Μελίνα δεν θα χρειαζόταν να το κάνει, αφού είμαι εγώ. Αν, λοιπόν, ήθελε σώνει και καλά να πάει και να βάλει τον εαυτό της σ’ αυτήν τη διαδικασία θα συντόμευα το δρόμο».

Πηγή: mothersblog.gr, true.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: