Μεϊμαράκης: Συγχαρητήρια στον Αλέξη Τσίπρα, «όλα στην ώρα τους» για την ηγεσία

Μεϊμαράκης: Συγχαρητήρια στον Αλέξη Τσίπρα, όλα στην ώρα τους για την ηγεσίαΣυγχαρητήρια στον Αλέξη Τσίπρα για τη διαφαινόμενη από το εκλογικό αποτέλεσμα νίκη του έδωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προσερχόμενος στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού, και κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να σχηματίσει . «Η ούτε διαλύθηκε, ούτε τελειώνει» δήλωσε. Σε έξι μήνες φαίνεται ότι οι πολίτες δεν άλλαξαν γνώμη, είπε ο κ. Μεϊμαράκης, ενώ ερωτηθείς εάν θα παραμείνει στην ηγεσία της ΝΔ, απάντησε «όλα στην ώρα τους».

«Ολοκληρώθηκε μία την οποία δώσαμε με σοβαρότητα, αξιοπρέπεια, πολιτισμένα. Το εκλογικό αποτέλεσμα φαίνεται ότι διαμορφώνεται ολοκληρωμένα με την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα, τον συγχαίρω και τον καλώ να σχηματίσει την κυβέρνηση που πρέπει, να έλθει στη βουλή και όλα τα υπόλοιπα θα τα πούμε» δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης έξω από τα γραφεία της ΝΔ.

Για το εσωκομματικό τοπίο στη Νέα και το θέμα της ηγεσίας, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επισήμανε ότι η ΝΔ έχει τις διαδικασίες, «αυτά θα τα συζητήσουμε στην ώρα τους» και προέχει να σχηματιστεί κυβέρνηση.

«Νόμιζαν ότι θα διαλυθούμε και τώρα είπαν θα μας τελειώσουν. Η Νέα Δημοκρατία ούτε διαλύθηκε, ούτε τελειώνει» υπογράμμισε ο ίδιος, τονίζοντας ότι η ΝΔ αποτελεί εγγύηση για τη σταθερότητα, την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και το μέλλον της.

Όταν ξεκινήσαμε πριν πέντε εβδομάδες πιστεύαμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη χειρότερο, όμως τις τελευταίες τέσσερις-πέντε εβδομάδες η Νέα Δημοκρατία μπόρεσε να ανεβάσει το ποσοστό της, είπε ο κ. Μεϊμαράκης προσθέτοντας ότι σε έξι μήνες οι πολίτες φαίνεται πως δεν άλλαξαν γνώμη.

Ο ελληνικός λαός έδωσε στον Αλέξη Τσίπρα εντολή να εφαρμόσει το μνημόνιο που διαπραγματεύτηκε, δήλωσε στους δημοσιογράφους η  φθάνοντας στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, ευχόμενη καλή επιτυχία στον Αλέξη Τσίπρα. Τη Νέα Δημοκρατία την κατέταξε στο ρόλο της αντιπολίτευσης· συντεταγμένη, ενωμένη θα ανταποκριθεί δυναμικά στο ρόλο αυτό, επισήμανε η κ. Μπακογιάννη, λέγοντας επίσης «απολύτως όχι, δεν υπάρχει θέμα ηγεσίας» στη Νέα Δημοκρατία.

in.gr

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: