Μεϊμαράκης από Χανιά: Ζητούμε εντολή τετραετούς θητείας

Μεϊμαράκης από Χανιά: Ζητούμε εντολή τετραετούς θητείας

Για μια ακόμη φορά, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ζήτησε ισχυρή εντολή, μιλώντας απόψε σε φίλων της ΝΔ στα . Τον πρόεδρο της ΝΔ καλωσόρισε στο βήμα η με μια κρητική μαντινάδα.

«Ζητούμε εντολή τετραετούς θητείας για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε την αλλαγή στην Ελλάδα. Ζητούμε ισχυρή εντολή» είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, για «να σχηματισθεί με κορμό την Νέα ».

Στη συνέχεια στάθηκε στην ανάγκη «να διαγραφεί το ψέμα από τον πολιτικό διάλογο» και κάλεσε τους πολίτες να πουν όχι στην αποχή, όχι όπως είπε στην ψήφο διαμαρτυρίας του πολιτικού συστήματος. 

Ο Μεϊμαράκης αναφερόμενος στο μεταναστευτικό, καταλόγισε ευθύνες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στην Ευρώπη, επισημαίνοντας την ανάγκη το πρόβλημα να αντιμετωπισθεί πολιτικά.

Αναφέρθηκε και στο αγροτικό χαρακτηρίζοντάς το ως εθνικό πρόβλημα, λέγοντας ότι «για να υπάρχει ισχυρή Ελλάδα, πρέπει να υπάρχει ισχυρή περιφέρεια, για να υπάρχει ισχυρή περιφέρεια, πρέπει να υπάρχει ισχυρός πρωτογενής τομέας». Τέλος, τόνισε ότι τα φορολογικά μέτρα σε βάρος των αγροτών «δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά», γιατί «θα αφανίσουν τον αγροτικό τομέα».

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: