Μέγκαν Μαρκ: Την κατηγορούν ότι κοροϊδεύει τη βρετανική προφορά

Η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε με βρετανική προφορά όταν χαιρέτησε την ηθοποιό Τζαμίλα Τζαμίλ με ένα θερμό «ello» στο podacast «Arhetypes».

Η Τζαμίλ χαιρέτησε τη Μέγκαν λέγοντας: «Είσαι καλά μωρό μου; Γεια σου».

Και η Μέγκαν απάντησε «ello», με μια προφορά που φαίνεται να μοιάζει με κοροϊδία, πριν μιλήσει ξανά κανονικά σύμφωνα με σχόλια στο Twitter.

Ένας ακροατής έγραψε: «Η Μέγκαν δεν είναι η μόνη που μπορεί να μιλήσει: “Προσπαθεί η Μέγκαν να κάνει πάλι βρετανική προφορά;”».

Ένας άλλος σχολίασε: «Τώρα κοροϊδεύει τη βρετανική προφορά; Σε παρακαλώ Μέγκαν, απλά σκάσε».

«Πραγματικά αξιολύπητο», σχολίασε ένας άλλος, σύμφωνα με την Express, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Είναι και οι δύο τόσο “τεχνητές” όσο δεν πάει άλλο».

«Προσπαθεί η Μέγκαν να κάνει πάλι βρετανική προφορά;» ρώτησε ένας άλλος χρήστης, όπως ανέφερε η Daily Mail.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρκλ κατηγορείται ότι κοροϊδεύει βρετανική προφορά. Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ το 2018 ένα απόσπασμα έγινε viral, καθώς η ομιλία της φαινόταν να ακούγεται ελαφρώς διαφορετική από το κανονικό.

«Σε όλο το Twitter έγινε αυτή η μεγάλη συζήτηση», εξήγησε τότε ένας δημοσιογράφος του CNN. «Αυστηρά μιλώντας, για κάποιον που ζει στη Βρετανία, δεν σημαίνει ότι έγινε Βρετανός. Δεν είναι. Αλλά είναι καθ’ οδόν. Νομίζω ότι προφανώς επιβραδύνει τη γλώσσα της, προφέρει περισσότερο, όπως προσπαθούν να κάνουν οι βασιλείς για να τους καταλαβαίνει ο κόσμος».

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Τρίτης, η Τζαμίλ μίλησε για το πόσο άδικο είναι να γελοιοποιείται η Μαρκλ για ό,τι κάνει.

«Είναι απίστευτα πολλά αυτά που δέχεσαι, Μέγκαν. Δεν μπορώ να το πιστέψω», είπε. «Και πάλεψα για λογαριασμό σου για χρόνια πριν σε γνωρίσω, επειδή ήμουν τόσο εξοργισμένη με τη διαστρέβλωση αυτής της πολύ φυσιολογικής, πολύ ευγενικής, πολύ πολιτισμένης γυναίκας. Αυτή η δαιμονοποίηση δείχνει απλώς πόσο σας φοβούνται».

«Λυπάμαι πολύ που έπρεπε να το αντέξετε», συνέχισε η Τζαμίλ. «Μας ανέδειξε την έντονη αγένεια, τον φανατισμό και τον μισογυνισμό των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Και νομίζω και ελπίζω και αισθάνομαι πίστη ότι οι παλίρροιες αλλάζουν επειδή τόσοι πολλοί από εμάς αντιστέκονται».

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: