ΜΕΓΑΛΟΣ Έρωτας!! 84χρονος ηθοποιός παντρεύτηκε την 24χρονη μαθήτρια του!! (βίντεο – Pics)

ΜΕΓΑΛΟΣ Έρωτας!! 84χρονος ηθοποιός παντρεύτηκε την 24χρονη μαθήτρια του!! (βίντεο – Pics)

ΜΕΓΑΛΟΣ Έρωτας!! 84χρονος ηθοποιός παντρεύτηκε την 24χρονη μαθήτρια του!! (βίντεο – Pics)

Το ταιριαστό ζευγάρι έδωσε συνέντευξη λίγο πριν τον γάμο και χαρακτήρισε τον έρωτά του ως σχέση που δημιουργήθηκε στον ουρανό…ΜΕΓΑΛΟΣ Έρωτας!! 84χρονος ηθοποιός παντρεύτηκε την 24χρονη μαθήτρια του!! (βίντεο – Pics)

Ο 84χρονος Ρώσος ηθοποιός, Ivan Krasko, στην χώρα του είναι δημοφιλής και θεωρείται θρύλος, αφού έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 140 ταινίες για τον σοβιετικό και για τον ρωσικό κινηματογράφο. Τώρα, ο ηθοποιός απασχόλησε τα ρωσικά μέσα με τον τέταρτο γάμο του, με την κατά 60 χρόνια μικρότερή του, άνεργη ηθοποιό, Natalia Shevel.

Το ζευγάρι, λίγο πριν την μυστική τελετή που έκανε, μόνο με λιγοστούς φίλους στην Αγία Πετρούπολη, μίλησε στους δημοσιογράφους για τον έρωτά του και για τα σχέδια που κάνει για το κοινό του μέλλον… Ο 84χρονος ηθοποιός ανέφερε ότι γνώρισε την γυναίκα της ζωής του στο πανεπιστήμιο, όπου εκείνος δίδασκε και εκείνη σπούδαζε ηθοποιός, ο ίδιος, διευκρίνισε ότι η σχέση τους παραμένει πλατωνική και μόνο, μετά την τέλεση του γάμου τους, θα ξεκινήσουν μια όμορφη οικογένεια με πολλά παιδιά.

ΜΕΓΑΛΟΣ Έρωτας!! 84χρονος ηθοποιός παντρεύτηκε την 24χρονη μαθήτρια του!! (βίντεο – Pics)Ο Ivan Krasko, έχει ήδη τελέσει τρεις γάμους στο παρελθόν, είναι πατέρας έξι παιδιών και παππούς τριών εγγονιών και σε ερώτηση δημοσιογράφου, ότι ψιθυρίζεται πως η άνεργη ηθοποιός τον χρησιμοποιεί για να ξεκινήσει μια καριέρα στον κόσμο του θεάματος, εκείνος δήλωσε πως για έναν ηθοποιό είναι πάντα καλύτερα να κάνει καριέρα με το δικό του όνομα.

Ο Ρώσος ηθοποιός περιέγραψε στους δημοσιογράφους πώς τον κατέκτησε η 24χρονη γυναίκα. Μου έγραφε ρομαντικά ποιήματα, με τα λόγια της άρχισα να αισθάνομαι πάλι άνδρας, με τέτοιο τρόπο, που νόμιζα ότι ήταν κάτι που είχα χάσει προ πολλού. Πρόκειται για μια επανεκκίνηση, κάτι που έλειπε και επέστρεψε…, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο ερωτευμένος γηραιός ηθοποιός.

ΜΕΓΑΛΟΣ Έρωτας!! 84χρονος ηθοποιός παντρεύτηκε την 24χρονη μαθήτρια του!! (βίντεο – Pics) ΜΕΓΑΛΟΣ Έρωτας!! 84χρονος ηθοποιός παντρεύτηκε την 24χρονη μαθήτρια του!! (βίντεο – Pics) ΜΕΓΑΛΟΣ Έρωτας!! 84χρονος ηθοποιός παντρεύτηκε την 24χρονη μαθήτρια του!! (βίντεο – Pics)

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: