Μεγάλοι πρωταγωνιστές της χρονιάς: Ο Μπάμπης Γαζετάς και η ομάδα της Speedcar Motul Team Greece!

Μπορεί να έκλεισε ο κύκλος του αγωνιστικού προγράμματος στα Μέγαρα και οι πρωταγωνιστές να χαλαρώσουν για ένα διάστημα ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την επόμενη χρονιά. Η οδήγηση με τα αγωνιστικά είναι απόλαυση για όσους ξέρουν να «στρίβουν» .

Από το βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια γεύση αγωνιστικής οδήγησης.

 

Στον τελευταίο αγώνα στα Μέγαρα

Τα Speedcar XTREM βρέθηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου σε όλους τους αγώνες και κατέκτησαν της περισσότερες νίκες σε όλες συνολικά τις κατηγορίες καρτκρος. Ο Μπάμπης Γαζετάς, της Speedcar Motul Team Greece, ήταν ο νικητής του επάθλου στην μεγάλη κατηγορία των 750cc.

Mε ταχύτητα και εξυπνάδα πρωταγωνίστησε σε όλους τους αγώνες, αφού κέρδισε σε τρεις από αυτούς, με το τελικό αποτέλεσμα να τον δικαιώνει αμέριστα για την εξαίρετη καθόλα προσπάθεια του.Αντίστοιχη πορεία έχει και ο έτερος οδηγός της ομάδας, ο Γιάννης Χεκιμιάν, ο οποίος κατέλαβε την δεύτερη θέση στην επίσης σημαντική κατηγορία των 600cc.Οι άλλοι οδηγοί Κωσταντίνος Χριστόπουλος, «Αμερικάνος» και Πάνος Αποστόλου έκαναν και αυτοί πολύ καλές εμφανίσεις εκπροσωπώντας επάξια την ομάδα της αντιπροσωπείας. Μεγάλος υποστηρικτής αυτής, καθόλη την χρονιά, ήταν η MOTUL, το μεγαλύτερο όνομα σε λιπαντικά επιδόσεων τόσο για το αυτοκίνητο όσο και για την μοτοσυκλέτα.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές της χρονιάς: Ο Μπάμπης Γαζετάς και η ομάδα της Speedcar Motul Team Greece! gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: