Μεγάλο το ενδιαφέρον για την Ανάβαση της Ριτσώνας

Όσο οι ημέρες πλησιάζουν τόσο το θερμόμετρο ανεβαίνει. Η ανάβαση της Ριτσώνας , είναι από τις πιο αγαπημένες όχι μόνο για τους αγωνιζόμενους αλλά και για τους θεατές. Στις 28-29 Απριλίου αναμένεται κοσμοσυρροή στην ανάβαση που πάντα συγκεντρώνει τις περισσότερες συμμετοχές.

Μετά την Ανάβαση Διονύσου, σειρά έχει η ανάβαση που βρίσκεται κοντά στη Χαλκίδα. Δεν είναι τυχαία η αυξητική τάση που παρατηρείται στις συμμετοχές την τελευταία τριετία, ενώ και τη φετινή χρονιά οι συμμετοχές προβλέπεται να ξεπεράσουν τις 100! Μοναδική αλλαγή σε σχέση με τα τελευταία χρόνια είναι το γεγονός πως ο αγώνας μετακινήθηκε στα τέλη Απρίλη, με τη διαδρομή να παραμένει η ίδια, μήκους 3100 μέτρων.

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, τόσο ο Δήμος Χαλκιδέων, όσο και ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), θα στηρίξουν έμπρακτα το σημαντικό αυτό γεγονός για την ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας. Παράλληλα, για τρίτη συνεχή χρονιά, ο αγώνας της Κυριακής θα μεταδοθεί ζωντανά από το STAR Κεντρικής Ελλάδας που εκπέμπει πανελλαδικά. Υποστηρικτής του αγώνα είναι το myKTEO (Όμιλος Επιχειρήσεων Μ.Γ. Θαλάσση).

Το πρωί του Σαββάτου 28 Απριλίου και συγκεκριμένα στις 10.30 είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι χρονομετρημένες δοκιμές, ενώ νωρίτερα (08.00-09.30) θα έχει προηγηθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων. Τα δύο σκέλη του αγώνα θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 29 Απριλίου στις 10.30.

Όσοι θα πάτε στις δοκιμές (Σάββατο 28.04.18) θα πρέπει να ξέρετε ότι ο δρόμος κλείνει στις 09.30 ενώ την  Κυριακή 29.04.18 , ο δρόμος κλείνει στις  09.30 και ο αγώνας ξεκινάει στις  10.30.

Μεγάλο το ενδιαφέρον για την Ανάβαση της Ριτσώνας

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: