Μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση του Τάσου Χατζηβασιλείου με την Όλγα Κεφαλογιάννη στις Σέρρες

Στην εκδήλωση στις Σέρρες έδωσαν το παρών περίπου 700 άτομα

Μπορεί οι εκλογές να αργούν ακόμα, όμως υπουργοί και βουλευτές έχουν βγει μπροστά και διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων. Ομοίως και ο γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και βουλευτής Σερρών της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου.

Έτσι, το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε στην συγκέντρωση που διοργάνωσε το απόγευμα της Παρασκευής στο Roof Garden του ξενοδοχείου Philippos Xenia των Σερρών και είχε θέμα “Γυναίκες στη Δημόσια Σφαίρα για την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη” με επίσημη καλεσμένη την βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργό Ολγα Κεφαλογιάννη.


Η πρώτη υπουργός ήταν πλαισιωμένη από τις κ.κ.: Μαρία Αναστασιάδου, Πρόεδρο μιας από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας της FIBRAN, την κυρία Νέλλη Ευθυμίου, ιατρό και ιδιοκτήτρια της μοναδικής ιδιωτικής κλινικής στις Σέρρες, την κυρία Βασιλική Πέτσα, Πρόεδρος του Συλλόγου “Σερραίες Μανούλες” που εδώ και μια δεκαετία έχουν βάλει το δικό τους στίγμα στην θέση της μητέρας στην σερραϊκή κοινωνία και τέλος την κυρία Ελπίδα Σιδηροπούλου, κτηνοτρόφο και Πρόεδρο του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Σερρών.

Το πιο ενδιαφέρον, όμως, είναι ότι στην εκδήλωση έδωσαν το παρών περίπου 700 άτομα, ως επί το πλείστον γυναίκες βεβαίως. Οι πέντε γυναίκες στο πάνελ διηγήθηκαν γλαφυρά και με αρκετές δόσεις χιούμορ καταστάσεις που βίωσαν στην πορεία της ανέλιξής τους σε τομείς που κυριαρχούνται από ανδρικά πρότυπα.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: