Μεγάλη γιορτή για την 50ή επέτειο της BMW M

Στο Nürburgring οι BMW M4 GT3 θα τρέξουν με επετειακά χρώματα. Για τους Γερμανούς της αγωνιστικής ομάδας Schubert Motorsport BMW ο φετινός 24ωρος αγώνας του Nürburgring έχει μεγάλη σημασία. Γιατί φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια δράσης. Η ομάδα της BMW M Motorsport, Schubert Motorsport, θα αγωνιστεί με μία BMW M4 GT3 ντυμένη με ειδικά επετειακά χρώματα, που αποκαλύφθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών στο Nürburgring-Nordschleife.

Η γερμανική αγωνιστική ομάδα γιορτάζει την 50ή επέτειο της BMW M. Και για το λόγο αυτόν έχουν προγραμματισθεί πολλές δραστηριότητες με θέμα την BMW M.

Το επετειακό livery τιμά τα 50 επιτυχημένα χρόνια της BMW M στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και συνδυάζει την παράδοση με το μοντέρνο στοιχείο. Τα κλασικά χρώματα της BMW M, το μπλε, το κόκκινο και το βιολετί – από το 1972, χρονιά που ιδρύθηκε η εταιρεία – έχουν ενσωματωθεί στη δυναμική, μοντέρνα σχεδίαση των σημερινών χρωμάτων της BMW M Motorsport. Ο αριθμός 50, που θα λάμπει στο σκοτάδι χάρη σε μία ειδική μεμβράνη, και το λογότυπο BMW M επίσης αναφέρονται στην 50ή επέτειο της BMW M.

O Franciscus van Meel, CEO της BMW M GmbH αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια ιστορίας:

«Το Nürburgring και ο 24ωρος αγώνας είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την 50χρονη ιστορία της BMW M. Το γεγονός ότι η Schubert Motorsport BMW M4 GT3 ξεκινά αυτό τον αγώνα ντυμένη με έναν ειδικό χρωματισμό στην επετειακή χρονιά μας υπογραμμίζει αυτή τη στενή σχέση. Η σχεδίαση, που ενσωματώνει τα παραδοσιακά χρώματα της BMW M με πολύ μοντέρνο τρόπο, δείχνει φανταστική. Ανυπομονούμε να δούμε την BMW M4 GT3 με αυτό το χρωματισμό στο Nordschleife».

Την Schubert Motorsport BMW M4 GT3 θα οδηγήσουν στον 24ωρο αγώνα οι εργοστασιακοί οδηγοί της BMW M Motorsport Jesse Krohn (Φινλανδία), Jens Klingmann (Γερμανία) και Alexander Sims (Μεγάλη Βρετανία), καθώς και ο Niklas Krütten (Γερμανία). Ο κλασικός αγώνας αντοχής στην πίστα του Nordschleife πραγματοποιείται από τις 28 έως τις 29 Μαΐου.

 

 

 

 

 

Μεγάλη γιορτή για την 50ή επέτειο της BMW M gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: