Mεγάλες αλήθειες: 5 σημάδια ότι ήρθε η ώρα να χωρίσεις

Ένας χωρισμός είναι δύσκολος και δυσάρεστος. Σου αλλάζει την καθημερινότητα και τη ζωή, εκτός φυσικά από το συναισθηματικό κενό που πιθανότατα να σου αφήσει. Μπορεί να σου φανεί παράλογο και κάπως υποκριτικό, αλλά υπάρχουν κάποιες φορές που ίσως και να είναι καλύτερα να σε αφήνουν, παρά να πρέπει να πάρεις εσύ την μεγάλη απόφαση να αφήσεις. Εξάλλου, τη στενοχώρια δεν πρόκειται να την αποφύγεις. Με λίγα λόγια, εδώ σου έχω μερικά σημάδια τα οποία μαρτυρούν ότι ήρθε η ώρα να χωρίσεις, και μάλιστα γρήγορα.

Δεν είσαι χαρούμενη

Και γιατί κάνουμε σχέσεις τελοσπάντων; Για να είμαστε ευτυχισμένοι και να περνάμε καλά. Αν την τελευταία φορά που ένιωσες καλά, ήταν πριν 2 χρόνια σε κοινό δείπνο με φίλους, τότε μάλλον θα πρέπει να προβληματιστείς. Η αλήθεια είναι ότι καλύτερα να τελειώσεις κάτι τώρα, παρά να διαιωνίσεις μία κατάσταση που πιθανότατα να μην οδηγεί πουθενά. Σε περίπτωση πάντα που θα ήθελες να οδηγήσει κάπου.

Θέλετε διαφορετικά πράγματα

Α, μεγάλη πληγή των σχέσεων φίλη μου. Διαφορετικοί στόχοι και διαφορετικά θέλω. Θα μου πεις, τώρα: Πώς είναι δυνατόν δύο άνθρωποι να τα βρουν, όταν ο ένας θέλει οικογένεια και παιδιά και ο άλλος είναι κατά του γάμου και των δεσμεύσεων; Ε δε γίνεται! Και τι κάνουμε σ’ αυτές τις περιπτώσεις; Την ξέρεις τη συνέχεια δεν υπάρχει λόγος να τα λέω εγώ.

Αυτά που αγάπησες τώρα τα μισείς

Ήταν τσαπατσούλης και το έβρισκες γλυκούλι; Σε έστηνε μονίμως στα ραντεβού αλλά σε αποζημίωνε με ένα φιλί κινηματογραφικών προδιαγραφών; Έκραζε μονίμως τα φαγητά σου λέγοντας ότι εσύ είσαι γυναίκα καριέρας και ότι δε θα γίνεις ποτέ νοικοκυρά; Ε τώρα όλα αυτά αντί να σε γοητεύουν και να σου προκαλούν γέλιο, έχουν αρχίσει να σου σπάνε τα νεύρα. Σε σημείο που βρίσκεις αφορμή για καυγά, χωρίς ωστόσο προφανή λόγο. Φίλη μου αυτός ίδιος έμεινε. Αυτό είναι και το κακό.

Ψάχνεσαι

Μήπως παλιότερα δε σε ενδιέφερε καν το φλερτ του γοητευτικού συναδέλφου το οποίο θεωρούσες μέχρι και εκνευριστικό; Μήπως τώρα βρίσκεις αφορμές για να περνάς ώρες μαζί του και φυσικά να μιλάτε; Μήπως έχεις αρχίσει να αναζητάς την επιβεβαίωση από αλλού και όχι από τον καλό σου; Μήπως;

Προτιμάς την παρέα των φίλων σου

Πηγαίνεις για ποτό με τις φίλες σου και όχι σινεμά μαζί του. Κάτι που φυσικά τον πρώτο καιρό της σχέσης σας ήταν αδιανόητο. Μάλλον ήρθε η ώρα να σκεφτείς 5 πραγματάκια και να προβληματιστείς. Αν δε θέλεις να περνάτε καν χρόνο μαζί, τότε τι στο καλό συζητάμε;

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: