Μεγαλείο ψυχής από την οικογένεια του Ανδρέα Αλέξη – Τι λένε η μητέρα κι ο αδελφός του για το τραγικό δυστύχημα στο Μόλο – Αχαΐα

Μεγαλείο ψυχής από την οικογένεια του Ανδρέα Αλέξη   Τι λένε η μητέρα κι ο αδελφός του για το τραγικό δυστύχημα στο Μόλο   Αχαΐα

Συγκλονίζει το μεγαλείο ψυχής που έδειξαν οι γονείς του 21χρονου Αντρέα Αλέξη από την , όταν στην κηδεία του, τα τρία παιδιά που επέζησαν από την τραγωδία στο παλιό λιμάνι στην προβλήτα της Αγίου Νικολάου πήγαν να τους συλλυπηθούν.

Τα τρία παιδιά σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση τους πλησίασαν για να ζητήσουν συγγνώμη που δεν κατάφεραν να σώσουν το παιδί τους, αλλά και την 23χρονη Ρεγγίνα Ζαπάντη και την 20χρονη Γεωργιάνα Μουραφέντη, που επίσης έφυγαν από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν συνολικά έξι άτομα, έπεσε στη .

Η μητέρα του Ανδρέα, Παρασκευή, με τρεμάμενη φωνή που βγαίνει με δυσκολία, μίλησε στο protothema.gr για τον άδικο χαμό του παιδιού της, αλλά και για τα τρία παιδιά που σώθηκαν.

«Η πίκρα είναι μεγάλη και αφάνταστη. Αυτό που συνέβη είναι τραγικό για εμάς, αλλά και τα παιδιά που σώθηκαν είναι φορτισμένα συναισθηματικά. Δεν το ήθελαν κι είναι άδικο και για αυτά», δήλωσε η κυρία Παρασκευή.

«Είναι παιδιά, τι μπορείς να πεις. Δεν έφταιγαν κι ήρθαν να πουν κι εκείνα το αντίο. Το δικό μου παιδί χάθηκε και το πήρε ο Θεός. Ο πόνος μας είναι βαρύς, αλλά κι αυτά τα παιδιά πονάνε», πρόσθεσε, ξεσπώντας σε κλάματα.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας σε όσους τίμησαν τη μνήμη του Αντρέα μας. Ήταν ένα κουκλάκι, ένα αγγελούδι κι ένα πολύ καλό παιδί. Για τα παιδιά τα τρία που σώθηκαν έχω να πω ευτυχώς που σώθηκαν. Από τη στιγμή που ήταν φίλοι του Αντρέα είναι και δικοί μας και θέλω να τα γνωρίσω. Τα αγκάλιασα σα δικά μου παιδιά. Συγγνώμη ζητάμε μόνο από τον Θεό», δήλωσε με τρεμάμενη φωνή κι ο του Αντρέα, κ. Βησσαρίωνας.

Στήριγμα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή των γονιών του, που βίωσαν ό,τι κανείς δε θέλει να νιώσει, χάνοντας ένα από τα δύο τους παιδιά, είναι ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας, Σπύρος. «Είναι συγκλονιστικό αυτό που συνέβη, αλλά όλα τα παιδιά είναι παιδιά όλων. Τι μπορούν να κάνουν οι γονείς μου εκτός από το να τα αγκαλιάσουν; Ο Θεός, δυστυχώς, ήθελε να τα πάρει κοντά του και τα τρία τα παιδιά», δήλωσε ο μεγάλος αδελφός του Αντρέα, Σπύρος.

«Με τον Αντρέα μοιάζαμε πολύ και μας μπέρδευαν συνέχεια. Στη δουλειά, γιατί κι εγώ δούλευα στο ίδιο μαγαζί με τον Αντρέα, πέρναγαν και δεν ξεχώριζαν ποιος είναι ποιος και μας φώναζαν και με τα δύο τα ονόματα. Η απώλεια είναι δυσβάσταχτη, αλλά τώρα πρέπει να είμαι δυνατός για τους γονείς μου», σημείωσε ακόμη.

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: