Μέγα σκάνδαλο με την Τζολί! Καλοστημένο ψέμα η μαστεκτομή;;

Μέγα σκάνδαλο με την Τζολί! Καλοστημένο ψέμα η μαστεκτομή;;
Παιχνίδι κεδροσκοπίας με δόλωμα την μεγάλη σταρ…
Το μεγάλο κόλπο της super star!

—-
Το πλησιάζει! Χάσε 4 κιλά σε 1 μήνα με τη ΔΙΑΙΤΑ που σου ταιριάζει. ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΕΔΩ..
—-


Πολύ περίεργα πράγματα έχουν αρχίσει να ψιθυρίζονται σε – μικρά- ειδησεογραφικά δίκτυα των , μετά τον παγκόσμιο σάλο , που έχει προκαλέσει η μαστεκτομή της Αντζελίνας Τζολί.

Με μια έρευνα του parapolitika.gr , σε ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα πέσαμε πάνω σε αυτή την «περίεργη» είδηση, που με πολύ δειλό τρόπο, έχει αρχίσει να κυκλοφορεί και λέει πως η μαστεκτομή δεν είναι τίποτα άλλο από ένα …διαφημιστικό κόλπο των φαρμακευτικών εταιρειών, για να προμοτάρουν το πανάκριβο τεστ καρκίνου!

Το ενός τέτοιου τεστ, είναι υψηλό και ανάλογα με την περίπτωση, κυμαίνεται μεταξύ 150 και 800 , ενώ στα ιδιωτικά, φθάνει μέχρι και 2.000 , την ίδια ώρα που επιστημονμικές έρευνες δείχνουν πως ο μαστός του καρκίνου παγκοσμίως θερίζει, προκαλώντας πανικό στον γυναικείο πληθυσμό.

Ήδη παγκοσμίως έχει πιάσει τρέλα τις γυναίκες να κάνουν αυτό το τεστ, μετά την περιπέτεια της Αντζελίνας και τα έσοδα ήδη είναι τεράστια! Μήπως τελικά όλο αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ακόμη οικονομικό παιχνίδι, με την Αντζελίνα σε ρόλο …δολώματος;
Πηγή: parapolitika.gr

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: