Meet the S-Class DIGITAL–μια πρώτη ματιά στα καινοτόμα χαρακτηριστικά της νέας ναυαρχίδας της Mercedes-Benz!

Σε λίγες ώρες η Mercedes-Benz πρόκειται να γιορτάσει ψηφιακά την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας S-Class τον Σεπτέμβριο, σε μία νέα μορφή που σηματοδοτεί την εξέλιξη της ενημερωτικής, ψηφιακής της πλατφόρμας. Μέχρι τότε, οι σημαντικότερες καινοτομίες του μοντέλου που ηγείται των κορυφαίων αυτοκινήτων στον κόσμο και ανεβάζουν το επίπεδο αυτού στο στρατηγείο της Mercedes ονομάζουν «κατηγορία πολυτελείας».

Ο Markus Schäfer, Mέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Daimler AG και της Mercedes-Benz AG, υπεύθυνος για την Έρευνα και COO της Mercedes-Benz Cars, δίνει μία πρώτη εικόνα του εξωτερικού και του εσωτερικού κόσμου της νέας S-Class σε ένα teaser-βίντεο το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο στο https://media.mercedes-benz.com/s-class .

Στον ίδιο ιστότοπο θα παρουσιαστούν και τα τρία επεισόδια Meet the S-Class DIGITAL.

Πρόκειται να παρουσιαστούν τρία επεισόδια και η αρχή θα γίνει αύριο 8 Ιουλίου με το πρώτο επεισόδιο που έχει τίτλο “Meet the S-Class DIGITAL: My MBUX”.

Οικοδεσπότες σας θα είναι οι  Sajjad Khan, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Mercedes-Benz AG, υπεύθυνος για το CASE και Gorden Wagener, Chief Design Officer της Daimler AG, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις νέες δυνατότητες για αλληλεπίδραση και εξατομίκευση της νέας γενιάς του συστήματος Mercedes-Benz User Experience (MBUX).

https://media.mercedes-benz.com/s-class

 

Meet the S-Class DIGITAL–μια πρώτη ματιά στα καινοτόμα χαρακτηριστικά της νέας ναυαρχίδας της Mercedes-Benz! gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: