Με τρίτο μοντέλο ενισχύεται η  οικογένεια  SUV της SEAT

Το 2018 η γκάμα της SEAT  μεγαλώνει με ένα νέο SUV. Η επίθεση της Seat ξεκίνησε με το Ateca .Και η ισπανική αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε ότι το 3ο μοντέλο που θα το δούμε του χρόνου θα τοποθετηθεί στη επόμενη κατηγορία πάνω από το επιτυχημένο Ateca. Θα είναι σε  5θέσιες και 7θέσιες  εκδόσεις .

Πριν από αυτό, το δεύτερο εξάμηνο της φετινής χρονιάς, η SEAT θα ξεκινήσει την προώθηση του Arona, ενός compact crossover, που θα κατασκευάζεται στο Martorell στην ίδια πλατφόρμα με το νέο Ibiza. Tο νέο, μεγαλύτερο, SUV θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Volkswagen στο Wolfsburg, διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο τις συνέργειες εντός του Ομίλου, εκμεταλλευόμενο την πλατφόρμα MQB A2.

Ο Πρόεδρος της SEAT, Luca de Meo δήλωσε : «Αυτό το αυτοκίνητο θα φέρει νέους πελάτες σε εμάς, θα ενισχύσει την εικόνα της μάρκας και θα βελτιώσει τα περιθώρια κέρδους. Θα σχεδιαστεί στη Βαρκελώνη και θα κατασκευάζεται στη Γερμανία. Η παραγωγή του νέου SUV στο Wolfsburg, στη καρδιά του Group, θα ενδυναμώσει τους δεσμούς μεταξύ SEAT και Volkswagen.»

Το νέο SUV της SEAT θα συνεχίσει την προϊοντική επιθετική πολιτική της SEAT και πέρα από το 2017 και θα αυξήσει τα έσοδα της εταιρίας. Το 2016 η εταιρεία πέτυχε τα καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα στην ιστορία της με λειτουργικά κέρδη 143 εκατομμύρια ευρώ.

Το νέο αυτοκίνητο θα σχεδιαστεί στη Βαρκελώνη και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Wolfsburg, στη καρδιά του Volkswagen Group.

 

Με τρίτο μοντέλο ενισχύεται η  οικογένεια  SUV της SEAT

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: