Με Shakedown θα γίνει το  37ο ΡΑΛΙ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ που προσμετρά στο 56ο Πρωτάθλημα Ράλι Χώματος

Για πρώτη φορά σε αγώνα Ελληνικού Πρωταθλήματος χώματος θα υπάρχει Shakedown, με τα πληρώματα να έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τα αυτοκίνητα τους και να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για τον αγώνα.

Ο αγώνας του 37ου ΡΑΛΙ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ που προσμετρά στο 56ο Πρωτάθλημα Ράλι Χώματος θα γίνει στις 19- 20 Σεπτεμβρίου.

Η Ειδική Διαδρομή, που χρησιμοποιήθηκε για χρόνια ως SD και Κατατακτήρια στο Rally Acropolis έως το 2018, με μήκος 3,70 χλμ. βρίσκεται κοντά στο Service Park και με θέα το Μαλλιακό κόλπο δίνει πλήρη οδηγική εικόνα της μορφής του αγώνα. Ξεκινά με ένα γρήγορο κατηφορικό κομμάτι μήκους σχεδόν 1χλμ., στη συνέχεια της, ανηφορίζει αριστερά για την δεξιά στο πασίγνωστο γεφυράκι, για να συνεχίσει μετά την ανοιχτή διαρκείας με την εκκλησία, ανηφορικά για περίπου 1,2 χιλιόμετρα έχοντας πολλά τεχνικά σημεία, καταλήγοντας σε 0.90 χλμ. με το γρήγορο φαρδύ κατηφορικό κομμάτι στον τερματισμό.

Με επιπλέον παράβολο συμμετοχής 100,00€ το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου από ώρα 08:00 – 12:00 στην Ειδική Διαδρομή της περιοχής του ΧΥΤΑ Λαμίας μήκους 3,70 χλμ (QF RALLY ACROPOLIS) όσα πληρώματα το επιθυμούν θα μπορούν να πραγματοποιήσουν  4 ελεύθερα περάσματα. Ρητώς επισημαίνεται ότι η δήλωση συμμετοχής στο Shakedown πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά στην Α.Λ.Α.Λαμίας το αργότερο, συγχρόνως με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής στον αγώνα, σύμφωνα με την ηλεκτρονική “Αίτηση δήλωσης συμμετοχής στο Shakedown” (τύπου Σ.Δ.Δ.Α.), την οποία οι συμμετέχοντες μπορούν να την αναζητήσουν στο ηλεκτρονικό site του Σωματείου: www.alal.gr, στην ειδική σελίδα του αγώνα, καταθέτοντας στον τραπεζικό λογαριασμό της Α.Λ.Α.Λαμίας το επιπλέον παράβολο συμμετοχής. Υπενθυμίζεται ότι το Shakedown θα οργανωθεί με τους κανόνες μιας πλήρους Ειδικής Διαδρομής σύμφωνα με το άρθρο 25.1 του Γ.Κ. ΡΑΛΛΥ. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι αυτοκίνητο και πλήρωμα να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία του Αρχικού Τεχνικού και Διοικητικού ελέγχου.  Για το λόγο αυτό, τα πληρώματα που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Shake Down θα πρέπει να περάσουν Διοικητικό και Τεχνικό έλεγχο την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 16:οο – 19:00 στην οδό Φιλίας.

 

Με Shakedown θα γίνει το  37ο ΡΑΛΙ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ που προσμετρά στο 56ο Πρωτάθλημα Ράλι Χώματος gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: