Με νέους κινητήρες η BMW Σειρά 2 Coupé

Σε λίγες ημέρες, στις αρχές Μαρτίου, στους γερμανικούς δρόμους θα κυκλοφορήσουν οι BMW Σειρά 2 Coupé αλλά με καινούργιο κινητήρα.

Η νέα έκδοση που θα είναι η τέταρτη επιλογή κινητήρα θα «φοράει» έναν τετρακύλινδρο  βενζινοκινητήρα 2.0L που θα  αποδίδει ισχύ 180 kW/245 hp και μέγιστη ροπή 400 Nm.

Ο νέος κινητήρας θα διατίθεται με την BMW 230i Coupé και φυσικά με την κλασική μετάδοση κίνησης στους πίσω τροχούς (RWD). Από τις εργοστασιακές μετρήσεις που έχουν  γίνει προκύπτει ότι η συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου: 7,2 – 6,5 l/100 km ενώ οι εκπομπές CO2 είναι  163 – 149 g/km (κατά το πρότυπο WLTP)

Η ισχύς και οι εκπομπές ρύπων έχουν βελτιστοποιηθεί με μία πολλαπλή εξαγωγή ενσωματωμένη στην κυλινδροκεφαλή και ένα προηγμένο σύστημα υπερσυμπίεσης για την τεχνολογία BMW TwinPower Turbo. Ο νέος κινητήρας συνδυάζεται με ένα σπορ κιβώτιο 8-σχέσεων Steptronic (στάνταρ).

Η γκάμα εξοπλισμού και λειτουργιών περιλαμβάνει χειριστήρια αλλαγών ταχυτήτων (gearshift paddles) στο τιμόνι και Launch Control, που επιτρέπει στη νέα BMW 230i Coupé να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 5,9 δευτερόλεπτα. Μεταξύ άλλων, ένα διαφορικό M Σπορ στην τελική μετάδοση διατίθεται προαιρετικά για τη νέα έκδοση του μοντέλου.

 

Με νέους κινητήρες η BMW Σειρά 2 Coupé gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: