Με νέα συνοδό ο Χρήστος Φερεντίνος! Τα "τετ-α-τετ" πρώτο τραπέζι πίστα… [Εικόνες]

Έχει περάσει ένας χρόνος από την τελευταία φορά που τον είδαμε με γυναικεία συντροφιά. Ο Χρήστος Φερεντίνος όμως έσπασε αυτό το ιδιότυπο σερί την περασμένη Παρασκευή, όταν τον πέτυχε ο φακός του Youweekly.gr να διασκεδάζει με μία γοητευτική ξανθιά στο Κύτταρο Live.

O παρουσιαστής του «Deal» σκοπίμως είχε κρατήσει αυτή τη στάση απέναντι στα Μέσα, καθώς αυτή είναι μια μεταβατική περίοδος για εκείνον μετά τον χωρισμό του από τη Σοφία Παυλίδου έπειτα από 12 χρόνια έγγαμου βίου.

Δείχνοντας σεβασμό απέναντι στα παιδιά του και στην πρώην σύζυγό του, θέλει να είναι προσεκτικός στα όσα δημοσιοποιούνται και αφορούν στη νέα του ζωή, με αυτή να είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε με συντροφιά. Λίγα έχουν γίνει γνωστά για τη γυναίκα δίπλα του, ωστόσο όπως μεταφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντός του δεν είναι συνεργάτιδά του και μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι ακριβώς μπροστά από τον Τζίμη Πανούση.

Ήταν αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους, δείγμα πως δεν συναντήθηκαν πρώτη φορά, με τον Χρήστο Φερεντίνο να της χαϊδεύει τα μαλλιά κατά τη διάρκεια του προγράμματος και να φεύγει μαζί της τις πρώτες πρωινές ώρες, ωστόσο όπως μεταφέρουν άνθρωποι που ήταν παρόντες στον χώρο είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για έρωτα ή για μια απλή φιλία.

Παρά τους πειρασμούς δίπλα του ο παρουσιαστής δεν έχει σκεφτεί εκ νέου το ενδεχόμενο γάμου, αφού όπως παραδέχτηκε σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του ακόμα δεν έχει πάρει επίσημα διαζύγιο από την πρώην γυναίκα του.

Πηγή: Youweekly

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: