Με μηνύσεις απειλεί ο Γιάννης Λαγός τους αστυνομικούς διοικητές που θα επιτρέψουν στο ΚΚΕ να διαδηλώσει την Πρωτομαγιά

Με μηνύσεις για παράβαση καθήκοντος απειλεί τους αστυνομικούς διοικητές και την Πολιτική Προστασία ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Λαγός σε περίπτωση που επιτρέψουν αύριο και ανήμερα της Πρωτομαγιάς τα μέλη του Κ.Κ.Ε. να διαδηλώσουν.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του κόμματος της Εθνικής Λαϊκής Συνείδησης, «προειδοποιούμε προς όλες τις κατευθύνσεις και δη τις κατά τόπους Αστυνομικές αρχές, να μην διανοηθούν και αυτή τη φορά να εφαρμόσουν τη λογική «δύο μέτρα και δύο σταθμά» όπως έκαναν αρκετές φορές μέχρι σήμερα (σύλληψη ιερέων και πιστών αλλά ελεύθεροι οι ρομά και λαθρομετανάστες που συνωστίζονται, αφαίρεση πινακίδων που περιέφερε εικόνα στο Αίγιο αλλά χειροκροτήματα στην τραγουδιάρα που περιέφερε άσματα στην Αθήνα).

Θα αντιδράσουμε άμεσα με μηνύσεις για παράβαση καθήκοντος ενώπιον των κατά τόπους Εισαγγελιών κατά των Αστυνομικών Διοικητών και της Πολιτικής Προστασίας που δεν θα εφαρμόσουν με την ίδια αυστηρότητα τον νόμο».

Μάλιστα σε μια ιδιαίτερα προκλητική ανακοίνωση ο κ. Λαγός αναφέρει ότι «το μακρύ χέρι του συστήματος, το μόνο κόμμα που δεν έχει δεχτεί ποτέ έλεγχο στα οικονομικά του από το κράτος της δήθεν «ισονομίας», για άλλη μια φορά γράφει στα παπούτσια του τον νόμο και τους εκπροσώπους του και κάνει ό,τι του αρέσει, χωρίς ασφαλώς κανένα πρόστιμο ή ποινική δίωξη, που ισχύει για όλους τους υπολοίπους.

Οι αντίχριστοι σταλινικοί υποκριτές, την ίδια στιγμή που ομολογούν πως οι συγκεντρώσεις τους μπορούν να γίνουν με όρους ασφαλείας και μάσκες, είναι οι ίδιοι που ρουφιάνευαν τους κληρικούς και καλούσαν την αστυνομία να συλλάβει όσους ήθελαν να κοινωνήσουν, οι ίδιοι που αρνούνταν να δεχτούν τη λειτουργία των Εκκλησιών ή τον εκκλησιασμό στο προαύλιο με τους ίδιους ακριβώς όρους ασφαλείας που θα τηρήσουν εκείνοι.

Το ΚΚΕ ως πιστό σκυλί συστήματος της μεταπολίτευσης, σε αγαστή συνεργασία με τον «οργανισμό» που εξυπηρετεί, κανονίζει να διοργανώσει τις συγκεντρώσεις τόσο την Τρίτη όσο και την Παρασκευή ώστε οι ευνοημένοι εργατοπατέρες να μην χάσουν την ευκαιρία, να ασκήσουν την επαναστατική τους γυμναστική για δύο μέρες χωρίς προβλήματα, όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος θα «μένει σπίτι»».

Πολιτική

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: