Με κλεμμένη μηχανή διακινούσε κοκαΐνη και χασίς στη Σαντορίνη

Ο αλλοδαπός δράστης βρισκόταν και παράνομα στην Ελλάδα

Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας αλλοδαπός στη Σαντορίνη δεν έφερε πινακίδα κυκλοφορίας και προκάλεσε υποψίες στους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίο τον σταμάτησαν για έλεγχο και διαπίστωσαν πως, όχι μόνο δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης, αλλά και ότι η μηχανή είχε δηλωθεί ως κλεμμένη.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο αλλοδαπός βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα, ενώ είχε πάνω του 13 «φιξάκια» με κοκαΐνη συνολικού βάρους 11 γραμμαρίων και τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 19 γραμμαρίων που προόριζε για πώληση, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με 150 ευρώ. Έτσι, συνελήφθη και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας, που ανέλαβε την προανάκριση.

Οι αστυνομικοί έκαναν αμέσως έρευνα στην κατοικία του δράστη, όπου βρήκαν κρυμμένα ένα κιλό και 442 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 29 γραμμάρια κοκαΐνης, 63,7 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτας» και χασισέλαιο, δύο ζυγαριές ακριβείας και πλήθος κενά νάιλον σακουλάκια για την συσκευασία των ναρκωτικών! Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών, κλοπή και παράνομη διαμονή στη χώρα.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: