Με καταρρακτώδη βροχή επικράτησε στις δοκιμές στην πίστα του Σπίλμπεργκ ο Λ. Χάμιλτον

Δεύτερος αγώνας  της F1 σήμερα, μετά τον Covid19, στην πίστα του Σπίλμπεργκ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις  16:10 ώρα Ελλάδος.

Χθες, στις κατατακτήριες δοκιμές που έγιναν κάτω υπο καταρρακτώδη βροχή επικράτησε με μεγάλη άνεση ο Χάμιλτον και κατέκτησε  άλλη μια pole position. Ο γύρος του ήταν 1.216 δευτερόλεπτα ταχύτερος από τον 2ο Φερστάπεν. Πολύ καλός ήταν και ο Σάινθ που έφερε  τη Mclaren στην 3η θέση, αφήνοντας τον Μπότας και τη Mercedes στην τέταρτη θέση. Πέμπτος θα ξεκινήσει ο Οκόν (Renault) και έκτος ο  Νόρις (McLaren) Στην 7η και 8η θέση πλασάρονται  οι  Άλμπον και Γκασλί που είχαν μια διαφορά  0.013 δευτερόλεπτα. Ο Ρικιάρντο θα εκκινήσει από την ένατη θέση και ο Φέττελ από τη δέκατη θέση.

Όλοι οι οδηγοί χρησιμοποίησαν βρόχινα λάστιχα της Pirelli . Έπεφτε τόση βροχή που κανένας δεν επιχείρησε να κινηθεί με ενδιάμεσες γόμες.

Αρχικά ακυρώθηκε η εκκίνηση των δοκιμών γιατί η βροχή είχε πλημμυρίσει την πίστα. Τρείς ώρες μετά τα μονοθέσια βγήκαν στην πίστα χωρίς όμως  να έχει μειωθεί η βροχή, Χάλια η κατάσταση. Ο μόνος που κινήθηκε γρήγορα ήταν ο Χάμιλτον που διέλυσε τον ανταγωνισμό. Η Ferrari δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της.

Μια άτυχη στιγμή -13 δευτερόλεπτα πριν το τελείωμα των δοκιμών- είχε  ο Τζιοβινάτσι με την Alfa Romeo ο οποίος έπεσε στις μπαριέρες.

Με καταρρακτώδη βροχή επικράτησε στις δοκιμές στην πίστα του Σπίλμπεργκ ο Λ. Χάμιλτον gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: