Με Ford Fiesta Rally4 οι Θεοχαρόπουλος-Κότσαλης στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Μετά την επιτυχημένη πορεία και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κατηγορία Ράλλυ 4 στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021, το δίδυμο Στέφανος Θεοχαρόπουλος – Γιώργος Κότσαλης ετοιμάζονται να επαναλάβουν τον άθλο τους.
Γιατί όταν τερματίζεις σε έναν αγώνα του WRC, σε έναν σκληρό αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, τότε πρόκειται για άθλο.

Λίγα 24ωρα πριν την εκκίνηση του μεγάλου αγώνα, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου οι Στέφανος Θεοχαρόπουλος – Γιώργος Κότσαλης παρουσίασαν το αυτοκίνητό τους, που μόλις παρέλαβαν, ένα Ford Fiesta Rally4 και το παρουσίασαν χθες Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, στο Iaveris Park, στη Μαλακάσα.
Με τον αριθμό «65» στο καπό του Ford Fiesta Rally4 MSport της SV Motorsport, ο Στέφανος Θεοχαρόπουλος με συνοδηγό τον Γιώργο Κότσαλη, τρέχουν για 2η φορά στο WRC και για 6η φορά στον εθνικό μας αγώνα.

Την πρώτη φορά έτρεξαν στο Ράλλυ Ακρόπολις του 2015 με MG ZR 105, το 2016 και το 2018 με Mitsubishi Lancer EVO IX και πέρυσι με Ford Fiesta R2. Φέτος τρέχουν με το Ford Fiesta Rally4 MSport της SV Motorsport που αποδίδει 180 PS στις 6.200 σ.α.λ.
Ο Στέφανος Θεοχαρόπουλος που εκτός των άλλων είναι ο Chief Officer Τεχνολογίας και Λειτουργιών του Ομίλου ΟΤΕ δήλωσε στην παρουσίαση του αυτοκινήτου του:
« Για εμάς η συμμετοχή στον εθνικό μας αγώνα και ταυτόχρονα ενός αγώνα παγκοσμίου πρωταθλήματος είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση. Ελπίζουμε να επαναλάβουμε την επιτυχημένη εμφάνιση του περσινού αγώνα, αλλά σε ένα «Ακρόπολις» ο πρώτος στόχος είναι πάντα ο ίδιος, ο τερματισμός. Πρόκειται για έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες του WRC, για οδηγούς και αυτοκίνητα, στον οποίο φέτος ξεχωρίζει η υπερ-ειδική του Ολυμπιακού Σταδίου».

TO EKO Ράλλυ Ακρόπολις, το φετινό «Ράλλυ των Θεών» με Μεγάλο Χορηγό την COSMOTE, θα διεξαχθεί μεταξύ 8 και 11 Σεπτεμβρίου, σε 300 χιλιόμετρα ειδικών διαδρομών στα βουνά της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας. Η COSMOTE TV, ως αποκλειστικός Broadcaster του FIA World Rally Championship (WRC) και μέσα από το ειδικό pop-up κανάλι COSMOTE SPORT ACROPOLIS RALLY, θα μεταφέρει ζωντανά όλη τη δράση του αγωνιστικού τετραημέρου με τις 16 ειδικές διαδρομές, από το Λουτράκι έως την Ιτέα και την υπερ-ειδική στο ΟΑΚΑ.

Την προετοιμασία του Ford Fiesta Rally 4 ανέλαβε και για την φετινή συμμετοχή η SV Motorsport. Το πλήρωμα ευχαρίστησε την εταιρεία, και προσωπικά τον επικεφαλής, κ. Σπύρο Βασιλείου, για την άρτια προετοιμασία του αυτοκινήτου.
Την προσπάθεια των Στέφανου Θεοχαρόπουλου – Γιώργου Κότσαλη στηρίζουν το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, η Xiaomi και η COSMOTE. «Για να φτάσουμε στην εκκίνηση, χρειάστηκε η πολύτιμη συμβολή των χορηγών μας, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσαμε να πορευτούμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Χήτος Α.Β.Ε.Ε. και το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, όπως και την Xiaomi, που για ακόμα μία χρονιά βρίσκεται στο πλευρό μας. Και βέβαια ευχαριστώ την COSMOTE, η οποία από την πρώτη χρονιά της ενασχόλησής μας με τους χωμάτινους αγώνες ράλλυ αποτελεί πολύτιμο αρωγό της προσπάθειάς μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Θεοχαρόπουλος.

«Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα πληρώματα, καθώς και στην Motorsport Greece.. Ραντεβού στα… βουνά!» συμπλήρωσε ο Στέφανος Θεοχαρόπουλος.

Με Ford Fiesta Rally4 οι Θεοχαρόπουλος-Κότσαλης στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: