Με δάκρυα στα μάτια η μάνα του Φύσσα ζητούσε να δει τον Ρουπακιά

Με δάκρυα στα η μάνα του Φύσσα ζητούσε να δει τον Ρουπακιά

Με δάκρυα στα μάτια η μάνα του Φύσσα ζητούσε να δει τον Ρουπακιά

Με τους βασικούς πρωταγωνιστές στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής να απουσιάζουν από το εδώλιο ξεκίνησε η δεύτερη ημέρα της πολύκροτης δίκης. Σήμερα είχαμε νέες αφίξεις αλλά και απουσίες στις οποίες καταγράφεται και πάλι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής.

Από το εδώλιο απουσίαζαν οι περισσότεροι κατηγορούμενοι και για πρώτη φορά προσήλθε ο βουλευτής της Χρυςής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης και ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Κουκούτση.

Στο δικαστήριο εμφανίστηκαν και πάλι σήμερα οι Πολύβιος Ζησιμόπουλος και Στάθης Μπούκουρας αλλά όχι ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Στην δικαστική αίθουσα βρίσκονται, μεταξύ άλλων, η βουλευτής του Λιάνα Κανέλη και ο Παναγιώτης Ρήγας από το ΠΑΣΟΚ.

Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του Παύλου Φύσσα προσπάθησε να πλησιάσει το εδώλιο λέγοντας θέλω να τον δω αναφερόμενη στον κατηγορούμενο για τη του γιου της Γιώργο Ρουπακιά. Ένας από τους συνηγόρους την πλησίασε λέγοντας της σε παρακαλώ .

Πως θα γίνει του απάντησε κλαίγοντας θέλω να τον δω. Όταν όμως διαπίστωσε ότι άρχισε να δημιουργείται ένταση η μητέρα του αδικοχαμένου μουσικού απευθύνθηκε στους φίλους του λέγοντας: Δεν θέλω να δημιουργηθεί φασαρία. Πάμε πίσω.

Η δίκη διεκόπη για λίγη ώρα προκειμένου να επιδοθούν οι διορισμοί σε συνηγόρους που διορίστηκαν σε κατηγορούμενο από το δικαστήριο. Παράλληλα, όμως, ένας ακόμη κατηγορούμενος ο Ιωάννης Κομιανός δήλωσε πως δεν έχει νομικό παραστάτη. Στην πράξη αυτό σημαίνει πως η δίκη, σε κάθε περίπτωση, θα προχωρήσει σε νέα διακοπή για να ενημερωθούν οι δικηγόροι για την υπόθεση .

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: