Με αρχαιοελληνικό «άρωμα» το φετινό σόου με τα αγγελάκια της Victoria’s Secret [εικόνες]

Λάμψη, ονειρικά εσώρουχα, διάσημα σούπερμοντελ, αλλά και «ηχηρές» απουσίες είχε το πιο πολυαναμενόμενο σόου της χρονιάς που έγινε χθες το μεσημέρι στην Σαγκάη.

 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο οίκος παρουσίασε looks από διάφορες θεματικές, μία από τις οποίες υπήρχε και το ελληνικό στοιχείο.


Με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Balmain να έχει την επιμέλεια των εμφανίσεων, αρχικά τα μοντέλα εμφανίστηκαν ως ελληνορωμαϊκές θεότητες, έχοντας χρυσά φύλλα δάφνης στα μαλλιά και φορώντας δαντελένια εσώρουχα και πανωφόρια που έμοιαζαν με χιτώνες. Οι άλλες θεματικές είχαν τα ονόματα :  «Πορσελάνινοι Άγγελοι», «Millennial Angels» και «Άγγελοι- Νομάδες», με τα μοντέλα να αλλάζουν το ένα outfit μετά το άλλο.

Το σόου βέβαια δεν θα ήταν καθόλου εντυπωσιακό, χωρίς τα πανέμορφα σούπερμοντελ που περπάτησαν στην πασαρέλα. Η Μπέλα Χαντίντ, η οποία περπάτησε σε μερικές περιπτώσεις δύο φορές, καλύπτοντας την αδελφή της Τζίτζι που δεν κατάφερε να βρεθεί στο show, η Αντριάνα Λίμα, η Αλέσάντρα Αμπρόσιο, η οποία μάλλον έκανε την τελευταία της εμφάνιση στο show, η Κάντις Σουάνπολ και πολλές ακόμη πανέμορφες γυναίκες ομόρφυναν τον χώρο με την παρουσία τους και την θετική τους ενέργεια.

Κι επειδή, όταν μιλάμε για Victoria Secret, εννοούμε πολυτέλεια, πέρα από τα πανέμορφα μοντέλα, την παράσταση έκλεψαν και τα πανάκριβα κουστούμια, τα οποία για ακόμη μία φορά ήταν διακοσμημένα με κοσμήματα, πολύτιμους λίθους, swarovski, φτερά, μεταλλικές λεπτομέρειες, πούπουλα, δαντέλα και πολλά ακόμη υλικά, κάνοντας έτσι το αποτέλεσμα να μοιάζει λες και βγήκε από κάποιο παραμύθι.

Από την άλλη, τα μοντέλα αποφάσισαν να δείξουν μία διαφορετική εικόνα προς τα έξω, η οποία φέτος ήταν πιο έντονη από άλλες χρονιές, καθώς πλέον σeξι δεν θεωρείται το πολύ αδύνατο, αλλά το γυμνασμένο. Έτσι οι φλατ κοιλίτσες και τα πολύ αδύνατα, σχεδόν κοκαλιάρικα πόδια, «έδωσαν» την θέση τους σε γραμμωμένους κοιλιακούς και ελαφρώς σμιλεμένα πόδια… εκτός από μερικές εξαιρέσεις. Άλλωστε, ο επαναπροσδιορισμός του θηλυκού και του σeξι φαίνεται πως δεν είναι τυχαίος σε μία εποχή που γίνονται προσπάθειες από πολλές χώρες έτσι ώστε να «εξαφανιστεί» το αρρωστημένο αδύνατο, όπως στη Γαλλία, και να επανέλθει το φυσιολογικό και υγιές.

Κι επειδή κάθε σόου έχει και τον πρωταγωνιστή του… φέτως τα φώτα έκλεψε για ακόμα μια φορά το Fantasy Bra του οίκου αξίας $2 εκατομμυρίων το οποίο είχε την τιμή να φορέσει η βραζιλιάνα καλλονή, Λάις Ριμπέιρο. Tο συγκεκριμένο κομμάτι αυτή τη φορά είχε βάρος πάνω από 600 καράτια, ενώ διακοσμήθηκε στο χέρι με διαμάντια κίτρινα ζαφείρια και μπλε τοπάζι.

Φυσικά από αυτό το show δεν έλειπαν οι backstage στιγμές με την ελίτ των μοντέλων να κλείνουν το μάτι στην κάμερα, να κάνουν τσαχπινιές, να βγάζουν σέλφι και να ποζάρουν αμακιγιάριστες με την ρόμπα και τα… έσώρουχά τους.


 
Πηγή: Με αρχαιοελληνικό «άρωμα» το φετινό σόου με τα αγγελάκια της Victoria’s Secret [εικόνες] | iefimerida.gr

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: